reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Badanie serca było bardzo dokładne i trzy tygodnie temu u mojego lekarza i wczoraj tak samo. Wszystko jest dobrze. Nie ma ani jednego niepokojącego parametru- dłonie rozluźnione, główka prawidłowa, budowa ciała i twarz też. Lekarz nie widzi nic złego, mówiłam mu ile córa urosła od trzech tygodni i stwierdził, że dość.
Moja pierwsza też była mała, ale wtedy zupełnie mnie to nie martwiło bo nikt mnie zespołem nie straszył.

reklama
Mi lekarz powiedzial ze teraz juz tak bedzie ze na jedym badaniu bedzie starsze o 2-3 dni a na nastepnym moze byc mlodsze o kilka dni co absolutnie nie ma wplywu na dziecko. Ja bylam w 19 tygodni i 2 dni a wyszlo ze w 18 i 6 dni mala wazyla rowne 300 gr

Malaja teraz to rozumiem twoje zmarwienie w 100% te chyolerne statystyki mogą tak zdenerwować :/
Ja właśnie zapisałam się prywatnie. Dr specjalizuje sie w blizniakach. Zadzowniłam nikt nie odbierał po chwili oddzwonił i z głosu był super miły. I mimo że wiem że moje bąki są zdrowe ale potrzebuje takiej konkretnej wizyty gdzie ktoś się zajmie nami na 100% i nic go nie będzie gonić. Teraz jest najważniejszy czas na wszelkie badania i oglądanie maluchów jest wyjatkowo cudowne bo pozniej beda tak duże ze będzie się widziało tylko poszczególne części ciała. A ja ich wczoraj nawet nie widziałam :[

Wy to szalejecie na tym forum ciezko was wogole nadrobic hahaha. ...
Ja moje malenstwo zobacze 16stego i jestli wszystko bedzie ok to to by bylo na tyle tu w uk ....

Claudia to równo dziewczyny rosna moja w 18t i 5d miała 262g czyli ok. Nie ma co czytać za dużo też...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja za cholerę nie mogę zasnąć na lewym boku osz matko co za los śpię na prawym nie ma innej opcji mało tego przekręcam sie czasem na brzuch :/

reklama
Malaja, gratuluje! Moze nie trzeba sie wkrecac? Moze taka uroda msluszka, ze drobniejszy? Wszystko bedzie ok!
Sylka, jesli chodzi o Madalinskiego to ja niestety nie mam z nimi dobrych doswiadczen.... Trafilam do nich z corka dzien po tym jak nas wypisali ze szpitala po porodzie i na izbie przyjec wazniejszebyly papierki niz dziecko. Teraz w ciazy z krwotokiem tez mnie do nich zawiezli... w zasadzie po stwierdzeniu ze dziecko zyje (kilku sec usg) powiedzieli ze nic dla mnie wiecej zrobic nie moga i wypuscili na ulice... mimo ze im tam zalalam polowe gabinetu!!! Dopiero nastepnego dnia moja gin powiedziala mi co bylo przyczyna - ten moj gigantyczny krwiak ktorego oni oczywiscie zauwazyc nie mogli w trakcie blyskawicznego usg.
Ja mam nadzieje ze juz tam nie trafie.

Do góry