reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja jak dzis zapytalam dr gdzie one teraz sa to mi pokazuje tu i tu i tu i wszędzie ;) co do skurczy to wieczorem mam czasem takie jakby proby skurczy lydek ale biore magnez i jest ok.

reklama
Ewel no właśnie ten artykuł jest doskonały ale jak to moja mama mówi cuda się zdarzają i ja w to też po części wierzę i troche żałuje że nie dowiedziałam się po 23 tygodniu przynajmniej bym tego nie musiała słuchać ale cóż widać nie było mi to dane... w poniedziałek idę do mojego gina bo l4 mi się kończy ciekawa jestem co on powie bo on też się łatwo nie poddaje i nie skreśla swoich pacjentek a po za rozmową telefoniczną jedną nie miałam z nim kontaktu...

Ja w cuda wierze :-) do pn juz blisko wiec tez coś nowego pewnie dobrego powie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

po zlych musza przyjsc dobre:-)
i walcz kobieto walcz :)
a nigdy nie ma pewnosci, kaazdemu po porodzie moze niestety okazac sie ze dziecko jest chore a i tak BEDZIE TO NASZ NAJWIEKSZY SKARB I BEDZIEMY KOCHAC Z CALYCH SIL

reklama
Do góry