reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
No pół tygodnia wcześniej zawsze coś Dziewczyny a drętwieją wam nogi?? Bo mi praktycznie codziennie
Mi póki co nie. Ale ciągnie mnie brzuch w nocy spać nie mogłam bo krocze mnie bolalo:-)
Dziewczyny co polecacie do prania ubranek dziecka? Lovele czy coś innego? Widziałam kapsułki perluxa dla dzieci antyalergiczne i nad nimi się zastanawiam
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny co polecacie do prania ubranek dziecka? Lovele czy coś innego? Widziałam kapsułki perluxa dla dzieci antyalergiczne i nad nimi się zastanawiam
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Katarzyna92
Ja kupowałam płyn do prania w Rossmannie i nawet cena nie była najgorsza tylko nie pamiętam jak on się nazywał a widziałam go ostatnio nawet tylko czy się opłaca to nie wiem...
angoba
Ewel, ja na poczatku pralam w Dzidziusiu, Loveli ale nie dopieraly Dosc szybko na Persila sensitive sie przerzucilam i jest o niebo lepiej.
Kasia, super ze jest szansa na szybszy wynik - pamietam jak sama czekalam na Nifty... i straaaasznie sie dluzylo. Nieustannie o Was mysle.
Kasia, super ze jest szansa na szybszy wynik - pamietam jak sama czekalam na Nifty... i straaaasznie sie dluzylo. Nieustannie o Was mysle.
ech ja już od ponad roku nie używam proszków ani petrochemicznych płynów do prania. kupuję super wydajny i super działający koncentrat piorący na naturalnych tenzynach. jest wydajny i ładnie pachnie.
Kasiu fajnie że będziesz miała szybciej wyniki. a ci ze szpitala pośpieszają niestety z innych powodów niż ty. im się czas kończy po protu. oby wyszło wszystko dobrze i żebyś mogła odetchnąć
Kasiu fajnie że będziesz miała szybciej wyniki. a ci ze szpitala pośpieszają niestety z innych powodów niż ty. im się czas kończy po protu. oby wyszło wszystko dobrze i żebyś mogła odetchnąć
finkemma
Lovela i teraz tez tego bede uzywac przynajmniej do poltora roku potem moze zmienie na normalny zobacze jeszcze.
Sylka fajnie jesli parka
Sylka fajnie jesli parka
Ostatnia edycja:
Katarzyna92
ech ja już od ponad roku nie używam proszków ani petrochemicznych płynów do prania. kupuję super wydajny i super działający koncentrat piorący na naturalnych tenzynach. jest wydajny i ładnie pachnie.
Wiem że im się śpieszy do czego innego bo jak by nie patrzeć to oni mają jeszcze 2 tygodnie niecałe jak przyjdą wyniki... Ale my im nie damy tej satysfakcji chociaż musiała bym poświęcić całe swoje życie to ja tego nie zrobię...
reklama
M
mama290
Gość
U mnie nie ma takiego typowego proszku do prania dla dzieci ja piorę w zwykłym tylko non bio
Kasia mi na początku strasNie drętwiała mi dłonie teraz juz nie
Ona do plazy nie mam daleko tzn plaże mam tez u siebie ale z widokiem na doki wiec woda raczej nie zdatna do kapania ale Polaków mam w brud Sylka kawa moze byc
Kasia mi na początku strasNie drętwiała mi dłonie teraz juz nie
Ona do plazy nie mam daleko tzn plaże mam tez u siebie ale z widokiem na doki wiec woda raczej nie zdatna do kapania ale Polaków mam w brud Sylka kawa moze byc