reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

moniqq to ty wiesz co dokladnie czuje kasia , ja nawet nie jestem w stanie wyobrazic sobue tego czekania, dlatego trzeba si w spierac :-)

reklama
Mi póki co nie. Ale ciągnie mnie brzuch w nocy spać nie mogłam bo krocze mnie bolalo:-)
Dziewczyny co polecacie do prania ubranek dziecka? Lovele czy coś innego? Widziałam kapsułki perluxa dla dzieci antyalergiczne i nad nimi się zastanawiam

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja kupowałam płyn do prania w Rossmannie i nawet cena nie była najgorsza tylko nie pamiętam jak on się nazywał a widziałam go ostatnio nawet tylko czy się opłaca to nie wiem...

Ewel, ja na poczatku pralam w Dzidziusiu, Loveli ale nie dopieraly :( Dosc szybko na Persila sensitive sie przerzucilam i jest o niebo lepiej.
Kasia, super ze jest szansa na szybszy wynik - pamietam jak sama czekalam na Nifty... i straaaasznie sie dluzylo. Nieustannie o Was mysle.

ech ja już od ponad roku nie używam proszków ani petrochemicznych płynów do prania. kupuję super wydajny i super działający koncentrat piorący na naturalnych tenzynach. jest wydajny i ładnie pachnie.

Kasiu fajnie że będziesz miała szybciej wyniki. a ci ze szpitala pośpieszają niestety z innych powodów niż ty. im się czas kończy po protu. oby wyszło wszystko dobrze i żebyś mogła odetchnąć

Lovela i teraz tez tego bede uzywac przynajmniej do poltora roku potem moze zmienie na normalny zobacze jeszcze.
Sylka fajnie jesli parka :)

Ostatnia edycja:
ech ja już od ponad roku nie używam proszków ani petrochemicznych płynów do prania. kupuję super wydajny i super działający koncentrat piorący na naturalnych tenzynach. jest wydajny i ładnie pachnie.

Kasiu fajnie że będziesz miała szybciej wyniki. a ci ze szpitala pośpieszają niestety z innych powodów niż ty. im się czas kończy po protu. oby wyszło wszystko dobrze i żebyś mogła odetchnąć

Wiem że im się śpieszy do czego innego bo jak by nie patrzeć to oni mają jeszcze 2 tygodnie niecałe jak przyjdą wyniki... Ale my im nie damy tej satysfakcji chociaż musiała bym poświęcić całe swoje życie to ja tego nie zrobię...

reklama
U mnie nie ma takiego typowego proszku do prania dla dzieci ja piorę w zwykłym tylko non bio
Kasia mi na początku strasNie drętwiała mi dłonie teraz juz nie
Ona do plazy nie mam daleko tzn plaże mam tez u siebie ale z widokiem na doki wiec woda raczej nie zdatna do kapania ale Polaków mam w brud Sylka kawa moze byc :)

Do góry