reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

moniqq to ty wiesz co dokladnie czuje kasia , ja nawet nie jestem w stanie wyobrazic sobue tego czekania, dlatego trzeba si w spierac :-)

reklama
Mi póki co nie. Ale ciągnie mnie brzuch w nocy spać nie mogłam bo krocze mnie bolalo:-)
Dziewczyny co polecacie do prania ubranek dziecka? Lovele czy coś innego? Widziałam kapsułki perluxa dla dzieci antyalergiczne i nad nimi się zastanawiam

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja kupowałam płyn do prania w Rossmannie i nawet cena nie była najgorsza tylko nie pamiętam jak on się nazywał a widziałam go ostatnio nawet tylko czy się opłaca to nie wiem...

Ewel, ja na poczatku pralam w Dzidziusiu, Loveli ale nie dopieraly :( Dosc szybko na Persila sensitive sie przerzucilam i jest o niebo lepiej.
Kasia, super ze jest szansa na szybszy wynik - pamietam jak sama czekalam na Nifty... i straaaasznie sie dluzylo. Nieustannie o Was mysle.

ech ja już od ponad roku nie używam proszków ani petrochemicznych płynów do prania. kupuję super wydajny i super działający koncentrat piorący na naturalnych tenzynach. jest wydajny i ładnie pachnie.

Kasiu fajnie że będziesz miała szybciej wyniki. a ci ze szpitala pośpieszają niestety z innych powodów niż ty. im się czas kończy po protu. oby wyszło wszystko dobrze i żebyś mogła odetchnąć

Lovela i teraz tez tego bede uzywac przynajmniej do poltora roku potem moze zmienie na normalny zobacze jeszcze.
Sylka fajnie jesli parka :)

Ostatnia edycja:
ech ja już od ponad roku nie używam proszków ani petrochemicznych płynów do prania. kupuję super wydajny i super działający koncentrat piorący na naturalnych tenzynach. jest wydajny i ładnie pachnie.

Kasiu fajnie że będziesz miała szybciej wyniki. a ci ze szpitala pośpieszają niestety z innych powodów niż ty. im się czas kończy po protu. oby wyszło wszystko dobrze i żebyś mogła odetchnąć

Wiem że im się śpieszy do czego innego bo jak by nie patrzeć to oni mają jeszcze 2 tygodnie niecałe jak przyjdą wyniki... Ale my im nie damy tej satysfakcji chociaż musiała bym poświęcić całe swoje życie to ja tego nie zrobię...

reklama
U mnie nie ma takiego typowego proszku do prania dla dzieci ja piorę w zwykłym tylko non bio
Kasia mi na początku strasNie drętwiała mi dłonie teraz juz nie
Ona do plazy nie mam daleko tzn plaże mam tez u siebie ale z widokiem na doki wiec woda raczej nie zdatna do kapania ale Polaków mam w brud Sylka kawa moze byc :)

Do góry