reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hej dziewczyny dziękuje za wszystkie słowa wsparcia strasznie mi ciężko bo gdzie nie idę to każdy mówi jeszcze masz trochę czasu żeby zakończyć ciąże a ja już nie mam siły słuchania tego:( Sama często myślę czy sobie damy radę a przede wszystkim czy mały nie będzie bardzo cierpiał:( Dzwoniłam do laboratorium na szczęście genetyk u którego byłam też dzwonił i jeszcze max tydzień muszę czekać na wyniki...

Moniqq a możesz coś powiedzieć na temat tego Szpitala specjalistycznego nr 2 w Bytomiu bo co czytam opinie to wcale nie są one za rewelacyjne i też mam wątpliwości...

Wiesz nie chce Cię zniechęcać, ale nie rodzę u siebie w mieście głównie z tego powodu, że nie ma tu dobrych szpitali, jest po prostu rzeźnia.. widzisz po opiniach, kto może ten nie rodzi tutaj.
Ale Ty jedziesz na badanie tylko, więc może zupełnie inaczej będzie to wyglądało.

reklama
sylka super ze dzieciaczki zdrowe i byc moze parka , to by bylo chyba najlepsza opcja, ale rozumiem twoj niedosyt :-) ja chyba tez ide w nastepnym tygodniu na usg .... bo akurat mojej lekarce to chyba nie uwierze , jak w ogole zache jej sie sprawdzic .....

Byłam dzisiaj po L4 i lekarz jak dowiedział się, że rozważam poród w innym szpitalu niż ten w którym pracuje, strzelił focha :) miał podać mi nr tel do szkoły rodzenia, którą prowadzi położna z jego szpitala, ale po tym już nic nie wspomniał o tym :) ehh i co tu robić :) szpital w sumie dobry, świetne opinie, ale mam też inny, jeszcze lepszy :)
No, a Hania leży sobie główką do dołu :) ale chyba do wyjścia się nie przygotowuje :p

Do prania jelp a zapieralam szarym mydlem plamy. Dwukrotne plukanie. Po roku persil. Mi dokucza ból bioder w nocy. Magnez forte raz na dzień bo skurcze nog probowaly lapac.

kasia trzymam kciuki by bylo ok i ciekawa jestem jak sie beda tlumaczyc i przepraszac ze juz z gory zakladali najgorsze . na pewno tak bedzie :-)
Natomiast w najgorszym wypadku jezeli potwierdza sie wady to nie zamiuerzac usuwac ciazy, podziwiam Cie, bo ja szczerze nie mam pojecia co bym zrobila w podobnej sytuacji, chyba nikt nie wie pooki tego nie doswiadczy...

Moniqq no właśnie najpierw pojadę na konsultację więc to chyba max jeden dzień ale jak się dostanę na zabieg to muszę sobie załatwić że robią mi zabieg i mają mnie później zabrać z powrotem do krk bo nie chce tam rodzić a wiem że po takich zabiegach już do rozwiązania zostawiają opinie są straszne jak czytałam...

Miniaaa walczyłam do końca z pierwszym mimo braku szans i teraz też tak zrobię nie wybaczyła bym sobie tego nigdy że zabiłam własne dziecko ja jestem zdania jeśli ktoś się decyduje to nie ważne czy będzie zdrowe czy chore trzeba się liczyć z każdą ewentualnością...

Ja tez bym. Się nie zdecydowała na usunięcie nikt nie ma. Pewności czy dziecko nie będzie tak silne by żyć...chyba ze nie wiem jakie to by musiały być wady....

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry