reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ona to spoko jak robią paczkę to ci włożą leki ja mam multum polskich sklepów i leków poddostatkiem a magnez w Pl to nawet dają w kroplowce w szpitalu na powstrzymanie skurczy
Sylka najważniejsze ze wszytsko dobrze :)
Ja mam problem od trzech dni głowa mnie boli okrutnie i chyba nie bedą miała wyjścia tylko pojadę dzisiaj do szpitala bo nie chce przegiąć z lekami ciśnienie mam dobre i nie mam pojęcia co to może byc

reklama
Sylka a wiesz chociaż ile waza? Ciekawe czy faktycznie chlopiec i dziewczynka he :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Powiedzial mniej więcej 280gr dwa tyg temu bylo 200. To ok? Mysle żeby jednak iść prywatnie za półtora tyg ale nie wiem czy nie szukam dziury w calym jak zawsze ;)

Sylka. Ok:) moja mała ważyła 262g a byłam w 19t i 1 dniu:-) na pewno jest wszystko dobrze inaczej by coś powiedział a zdjęć nie dał?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Super Sylka gratulacje, cieszę się że w porządku. Myślę, że nie masz co się martwić, jak powiedział, że wszystko ok. A jak ma Cie uspokoić ta wizyta dodatkowa to idz. Poczekaj moze kilka dni, aż emocje trochę opadną i najwyżej się zapisz:)

hej :-) sylka super że już jesteś po i że wszystko ok. nie nakręcaj się i nie szukaj dziury w całym.

ja dziś z Jasiem byłam nad jeziorem. opaliłam się ( nie bardzo rozumiem czemu wy uważacie że w ciąży się nie można opalać. przecież spędzając czas na słońcu pod skórą wytwarza się naturalna witamina D3 ) ja nie smaruję się filtrami bo sztuczne filtry niestety są szkodliwe i to bardzo.

Sylka, fajnie ze po badaniu ok ale jak czujesz niedosyt to mozesz isc raz jeszcze. Moja ciaza jest prowadzona przez 2 ginow (w Medicover bo mam pakiet) plus prywatnie u mojej ginki i zawsze po badaniu u tej mojej czuje sie duzo spokojnieksza bo poswieca mi wiecej czasu i wszystko super dokladnia bada.

Miniaaa, ja sie nie opalam i nie wychodze z domu bez filtrow (koniecznie na paszczy) przez przebarwienia.

reklama
Dzięki spokojna jestem ale niedosyt czuje zobaczę jeszcze :) ja tez sie staram nie opalać miedzy 11-15 bo skwar a co do używania filtrow to musze kupić cos w miare dobrego bo tez sie boje plam.

Do góry