Czkawka to takie rytmiczne podskakiwanie brzucha i jak ma czkawke to bedziesz to wiedziala bo to niepodobne do niczego. Zalezy jak czujesz ruchy jak juz wyraznie a nie smyranie to spokojnie bedziesz wiedziala ze ma czkawke a jak takie smyranie ze samam nie jestes pewna czy to dziecko czy jelita to mozesz jeszcze nie czuc
reklama
Moniqq ja też czuję naprawdę nisko, dziewczyny a jeśli chodzi o magnez to tak naprawdę czemu bierzecie? ja nie mam żadnych skurczy łydek i nie biorę magnezu biorę pregnaplus i dobre dwie stołowe łyżki oleju lnianego dziennie narazie upały znoszę w miarę ok, a czego używacie, czym się smarujecie jak wychodzicie na słońce? oczywiście nie mam opalania w takie upałyDziewczyny, ja mam w opisie badania zaznaczone, że łożysko umiejscowione jest na ścianie tylnej. Czy to dobrze? Ruchy dziecka, kopniaczki czuje bardzo nisko, a Wy piszecie, że dwa palce pod pępkiem.. hmm
M
mama290
Gość
Ona możesz sobie leki zamówić tutaj w aptece polskiej online napewno szybciej dojdzie ci ja mam zwykły magnez plus b complex ja biore go bo mi brzuch twardnieje a i łydki tez czasem lubią skurcz złapać a boli to jak cholera wiec wole go brać
ona_13
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny
mama, rodzice jutro mają.wysłać mojej siostrze coś z polski to mi może dorzucić tabletki do paczki to w niedziele już będą
zusia ja chce magnez bo czesto mam kolatania serca i ogolnie powinnam brac magnez , a ostatnio zdarzają mi sie czasami skurcze w nogach. Wiec moja mama poszla dzisiaj do lekarza w pl i miala zapytac czy moge brac magnez i przepisala magne B6 .
mama, rodzice jutro mają.wysłać mojej siostrze coś z polski to mi może dorzucić tabletki do paczki to w niedziele już będą
zusia ja chce magnez bo czesto mam kolatania serca i ogolnie powinnam brac magnez , a ostatnio zdarzają mi sie czasami skurcze w nogach. Wiec moja mama poszla dzisiaj do lekarza w pl i miala zapytac czy moge brac magnez i przepisala magne B6 .
Ostatnia edycja:
Sylka87
Fanka BB :)
Hej hej u nas wszystko ok parametry sie zgadzają ale skakaly mi po calym brzuchu i ciezko mu bylo je ogarnac. Jedyne co widzial to "chyba chlopak" czyli prawdopodobnie parka ale do konca w to chyba nie wierzę. I w ogole czuje mega niedosyt bo ich nie widzialam, opis tez wysyla do mojej dr. Do tego sie spieszyl i zapytał kto mnie tak pozno z blizniakami zapisal bo on ma pacjentki w przychodni od 17. Miny strzelal krzywe bo sie wiercily i nie mogl złapać. A ja sie stresowalam uspokajal mnie tylko usmiech męża. 23go ide do swojej ona ma dobre usg poprosze zeby zrobila dokladne. Myslalam isc teraz prywatnie ale nie vhce tak czesto ich męczyć jak nie ma wyraznych powodów. Jest dobrze i juz Malaja teraz Ty dawaj znac
reklama