reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

No właśnie to jest najśmieszniejsze wiadomo nikt nikogo zmusić nie może ale dla nich to jest najprostsza droga bo wtedy oni będą mieli jedną osobę z głowy... A że teraz takich wad jest stosunkowo mniej do wcześniejszych lat to szybko może im się taka osoba nie trafić
Jak mi we wtorek coś na tym usg gin powie dobrego to kamień mi spadnie z serca a wyniki będą tylko tego potwierdzeniem

reklama
Kasia póki nie ma wyników to ty nie słuchaj medycyna prenatalna tak sie posuwa do przodu ze nawet gdyby to macie duże szanse zeby wsYtsko skończyło sie dobrze ale właśnie powinni cie wspierać w tym wszystkim a nie dołować tym bardZiej ze juz raz cie nieszczęście spotakalo nie pojmuje czasem takich rzeczy cała heca. Invitro w Polsce wyglada jak kiepski żart nie wiem czy wiecie ale np jest masa lekarzy ktorZy Wogole odmawiaj prowadzenia ciąż po invitro jakby to miało znaczenie jak dIecko sie poczęło takie dobijanie człowiek i jego godności

Kasia czekam na to twoje usg we wtorek jak na swoje za 2 tygodnie. Ty juz chyba wiecej niz 20 tygodni masz prawda bo ja nie widze ktory to twoj tydzien.
To faktycznie jest chore ze larmo o zarodki ktore jeszcze nie sa dzieckiem a tutaj dziecko ktore w zasadzie gdyby wczesniej sie urodzilo to mozna by juz prawie ratowac a oni pierwsza rada ze aborcja. Ja wiem ze dla nich kobieta w ciazy jest jedna z wielu ale dla tej kobiety to dziecko jest tym jedynym

A bo u nas lekarze potrafią tylko straszyć i sam jeden który zna mnie od dziecka przyznał mi rację że niektórzy są tacy że nie usłyszy się od nich ani krzty dobrego słowa...

Cześć dziewczyny!

Lekarze naszych emocji i uczuć nie zrozumieją.
Zwykle niestety nakłaniają do zakończenia ciąży gdy dziecko jest chore i dziwią się kobietom, które tego nie chcą.

Nie pojmuje jednak jak można o tym mówić i straszyć gdy jeszcze wcale nie jest powiedziane, że będzie źle.

U nas upał dziś. Ja od soboty robię sobie urlop. Nie dla mnie taka pogoda :)
A dziś mam to połówkowe z echem serca...szkoda gadać...stresuje się...oby wszystko było dobrze...

Moja dr tez mi magne b6 doradziła i mysle ze magnes to juz prawie do konca ciąży trzeba brać. Mniej wiecej 3x1 to sobie policz ile ci maja wysłać. Jade zaraz na badanie odezwe się po :)

reklama
Ona ja biorę Asmag 3 razy dziennie.

Dziewczyny które już rodziły jak odróżnić czy dziecko kopie czy ma czkawkę? Czy na naszym etapie ciąży jest to możliwe do odróżnienia?

Do góry