reklama
M
mama290
Gość
Ewel w 12 14 16 było wszytsko w porządku w 18 juz na usg nie mogli znaleść Wogole i wtedy lekarz moj zaczął mi robić i juz było coraz gozej waga była ciagle poniżej 25 centyla na siatce w 20 tyg ważyli po 200 g pózniej Max zaczął rosnąć szybciej i bali sie o ttts bo Olo odstawał jeszcze do tego doszło ze mam zły przyczep pępowiny i wyszło ze Oli ma tylko 20% a Max 80% powiem tak gdyby nie determinacja lekarza i naprawdę dobra opieka to by mogło to sie rożnie skończyć
Czyli w sumie jeśli mala. Waga jest to już jest wskazaniem do robienia tych przepływów. Choć też uważam. Ze każdy powinien to mieć ale nie ja ustalam wskazania niestety lekarze. Maja jakieś swoje wytyczne widać.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
M
mama290
Gość
Ewel ja miałam jedno łożysko i to było wskazaniem bo dIeci dwoje mógł wystąpić ten syndrom podkradania powiem szczerze ze wtedy to ja miałam głowę gdzie indziej badania robili wiec ja za bardzo nie wnikałam na poczatku poczytałam o ciążach w necie nie spałam Ze trzy noce ze stresu same czarne scenariusze pózniej dostawałam prace doktorskie i troche sie edukowałam dużo zeczy szukałam na swoją rękę np dietę wysokobiałkowa zeby dzieci rosły sYbciej i miałam dietetyka co mi opracował dietę same wyrzeczenia i poświecenia ale sie opłaciło bo mi teraz szalpuca te moje cudaki
Mama właśnie to jest przykład ze czasami człowiek musi też sam. Na własną rękę próbować wybrnąć z sytuacji mimo że lekarzem nie jest. Ja tak z kolei po poronieniu czytalam. O progesteronie którego wtedy przed ciążą nikt nie zrobił i teraz zanim zaszłam pow doktorce ze chce żeby spr czy mam dobry a ona a jaki Pani ma a ja mówię tego nie wiem i się okazało ze miałam średni i dostałam luteine...
M
mama290
Gość
Na mnie to lekarz postawił juz krzyżyk powiedział ze ja to juz napewno a żadna ciąże nie zajdę pózniej trafiłam do chińczyków i miała akupunkturę i zioła z hormonami tez wieczna raz za dużo raz za mało mnie tez prolaktyna wariowała dodatkowo brałam castangusa i po terapi nim zaszłam w ciąże co do lekarzy to moja siostra ma koleżankę robi tera juz staż na ginekologa bo ojciec ginekolog a matka jest lekarzem rodzinnym i jak słyszę jak ona czasem opowiada z obrzydzeniem o kobietach to współczuje jej przyszłym pacjentka i właśnie system wypuszcza takich lekarzy co sie czasem do niczego nie nadają a pózniej człowiek musi szukać na własna rękę bo inaczej nie ma innego wyjścia żadko sie zdąża ze sie trafi na lekarza z powołaniem co sie nie ogłada tylko na kasę
ona_13
Fanka BB :)
Ja mam takie pytanie bo niektóre was biorą dodatkowo magnez. Jaki bierzecie? Bo chciałam żeby mi z pl przysłali i niewiem.jaki
Katarzyna92
Fanka BB :)
Hej dziewczyny dziękuje za wszystkie słowa wsparcia strasznie mi ciężko bo gdzie nie idę to każdy mówi jeszcze masz trochę czasu żeby zakończyć ciąże a ja już nie mam siły słuchania tego Sama często myślę czy sobie damy radę a przede wszystkim czy mały nie będzie bardzo cierpiał Dzwoniłam do laboratorium na szczęście genetyk u którego byłam też dzwonił i jeszcze max tydzień muszę czekać na wyniki...
Moniqq a możesz coś powiedzieć na temat tego Szpitala specjalistycznego nr 2 w Bytomiu bo co czytam opinie to wcale nie są one za rewelacyjne i też mam wątpliwości...
Moniqq a możesz coś powiedzieć na temat tego Szpitala specjalistycznego nr 2 w Bytomiu bo co czytam opinie to wcale nie są one za rewelacyjne i też mam wątpliwości...
reklama
Ale się liczą z człowiekiem... Nie rozumiem jest się w połowie ciąży zamiast pomóc robić wszystko by było lepiej to oni na łatwiznę idą i mówią o zakończeniu ciąży co za debilizm a dra mordy o to ze zarodki są niszczone przy in vitro.... Nie wiem gdzie są normalni ludzie....
Kasia nie ma wyników jeszcze wiec nic nie wiadomo może być naprawdę lepiej niż myslisz
Kasia nie ma wyników jeszcze wiec nic nie wiadomo może być naprawdę lepiej niż myslisz