ja jestem wegetarianką i nie jem ryb, uzupełniam DHA olejem lnianym - dodaję go do potraw, zup, polewam kanapki zamiast masła dla dzieci też jest super więc polecam włączenie go do diety a żeby +przyjąć polecaną dawkę wystarczy mała łyżeczka dziennie, chociaż ja pewnie piję więcej.
reklama
Ja z kolei słyszałam że min 3 łyżki dziennie tego oleju. Doktorka mówiła ze jeśli jem mało ryb to dha w tabletkach koniecznie plus olej lniany. A jak bez oleju to takie kapsułki 2 dha bo jedna nie wystarczy. Jak by nie patrzeć podobno dha ważniejsze od witamin.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
haha dddmala, teraz sie kolezanki ze mnie smieja, ze bede książkowa tesciowamoniqqq a czemu mialas amnio ? rozumiem ze wszytko jest ok ?
twoja mala mila pepowine ale ulozenie tez tylkiem czy z perzodu ?
lotka to cos pomieszalam hehe to bedziesz taka rodzyneczka w rodzince ale beda o ciebie dbac Ci Twoi mezczyzni
kasdia o ty pisz nawet jak masz smytny nastroj od tego mamy forum by sie wyzalic, posmiac ponarzekac
Wiecie a ja mysle ze ani witaminy ani dha to jie jest takie wazne bo to ciagle sie zmienia co wazne a co nie wazne zeby w miare dobrze sie zywic to tak jak z jajkami raz ze zdrowe raz ze nie to samo mleko gdyby czlowiem mial isc za tym co sie mowi to co chwila radykalne zmiany
Ale. Jednak jak ktoś np. Nie bierze. Witamin i wychodzą. Mu kiepskie wyniki krwi zaczyna je brać i się poprawiają to coś w tym musi być ja myślę że w ciąży jest takie zapotrzebowanie ze dietę ciężko to uzupełnić może łatwiej teraz latem.l kiedy mam duży wybór owoców i warzyw
Sylka i Malaja wy dziś wizyty macie trzymam kciuki
Sylka i Malaja wy dziś wizyty macie trzymam kciuki
Kasz i Lotka gratulacje udanych wizyt
Lotka mój mały też tak samo ułożony jak Twój i też łożysko na przedniej ścianie, ale już od jakiegoś czasu czuję dość mocne kopniaki po lewej stronie cały czas. Chyba że się jakoś przemieścił teraz, ale dowiem się we wtorek na wizycie.
Mama fajnie że już znasz termin, też bym tak chciała z jednej strony.
Powodzenia dziś dziewczyny.
Kasia a za Ciebie we wtorek będę bardzo trzymać kciuki, musi być dobrze z Twoim synkiem.
Lotka mój mały też tak samo ułożony jak Twój i też łożysko na przedniej ścianie, ale już od jakiegoś czasu czuję dość mocne kopniaki po lewej stronie cały czas. Chyba że się jakoś przemieścił teraz, ale dowiem się we wtorek na wizycie.
Mama fajnie że już znasz termin, też bym tak chciała z jednej strony.
Powodzenia dziś dziewczyny.
Kasia a za Ciebie we wtorek będę bardzo trzymać kciuki, musi być dobrze z Twoim synkiem.
finkemma
Fanka BB :)
Cos mnie dzis prawa strona glowy boli od tylu po skronia chyba mnie przewialo Jak tam znosicie upaly dziewczyny? Dzis tez zapowiada sie goracy dzien my do 18 w domu ani mysle spacerowac wiatraki od 6 juz na obrotach troche mieszaja to powietrze.
reklama