reklama
No ruchy jelit to wiem. Jakie są i nie da się na tym etapie ich pomylic z ruchami dziecka bynajmniej ja umiem rozróżnić juz. Owszem większość ruchów jest na wysokości pępka max ale czasami ciut wyżej tez
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Sylka87
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt a ktora ma jutro ze mna? Co do ruchow to moje sa w poprzek i jeden jest tuż pod pepkiem. Ale u mnie to inna historia dzis po pierogach z jagodami czułam kilka pukniec mniej wiecej po srodku macicy ale dalej pewności nie mam
Dokładnie każda czuje i wie czy to to czy nie na początku łatwo pomylic fakt ale na tym etapie to się czuje po. Prostu:-) i nie wiem jak to będzie potem bez ruchów w brzuszku jak dzidzia będzie na świecie he) to takie cudowne
Katarzyna92
Gratuluje udanych wizyt Mi jednak przesunęło się usg na wtorek gdyż idę niby do najlepszego gina w Krakowie a on niestety ma dużo pacjentek nie chce wam tu smutać więc wybaczcie jak czasami nie będę nic pisać... Czekam na to usg jak na wyrok i chyba zdecyduję się na konsultację w szpitalu w Bytomiu gdzie jedna pani doktor przeprowadza operację dzieci z taką wadą w łonie matki a jutro jadę do laboratorium może przyśpieszą mi ten wynik amino bo on też będzie mi potrzebny na konsultacje...
Kasia a jaki lekarz z Krakowa czy on nie pracuje w szpitalu Rydygiera?
Kochana jak masz chęć to pisz jak. Nie to rozumiemy ale. Zawsze możesz tu pisać my będziemy wspierały
Kochana jak masz chęć to pisz jak. Nie to rozumiemy ale. Zawsze możesz tu pisać my będziemy wspierały
Katarzyna92
Nie wiem czy w Rydygierze ale na pewno na Kopernika w Uniwersyteckim
reklama
Kasia a może właśnie powinnaś smutać tutaj bo od tego jest forum żeby też wspierać.
Amnio nie przyśpieszysz ale wiem, że jak podzwonisz popytać to może podadzą Ci wstępne wyniki hodowli. Czasami szybko już coś widać, ale czasami choćby nie wiem jak się starali nie przyspieszą nic...
A tą konsultację to pewnie po wtorkowym USG będziesz planować tak? Długo się czeka na taką wizytę?
Dobrze, że masz to usg bo może już wcześniej się okaże przed wynikami amnio, że jest dobrze.
A apropos tego co pisałaś wcześniej, ja w pierwszej ciąży też miałam dwa usg jednego dnia...
Amnio nie przyśpieszysz ale wiem, że jak podzwonisz popytać to może podadzą Ci wstępne wyniki hodowli. Czasami szybko już coś widać, ale czasami choćby nie wiem jak się starali nie przyspieszą nic...
A tą konsultację to pewnie po wtorkowym USG będziesz planować tak? Długo się czeka na taką wizytę?
Dobrze, że masz to usg bo może już wcześniej się okaże przed wynikami amnio, że jest dobrze.
A apropos tego co pisałaś wcześniej, ja w pierwszej ciąży też miałam dwa usg jednego dnia...