reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Malaja z tego co dziś dzwoniła moja znajoma pielęgniarka tam to goni nas czas bo takie operację najlepiej przeprowadza się właśnie teraz a ile się będzie czekało nie wiem ona mi pomaga ogarnąć to wszystko jutro ma dzwonić bezpośrednio gadać z tą lekarką i na pewno ona powie ile się czeka na taką konsultację mam nadzieję że uda mi się w miarę szybko ją załatwić...
No mi tez lekarz powiedzial ze jak mala lezy glowa w dol to ruchy moge glownie czuc lekko nad pepkiem a to byl 20 tydzien a teraz wchodze w 23 i faktycznie czuje w okolicach pepka i na samy, dole wiec moze i macica siega nizej ale jak kopoe to widocznie ja naciaga
Kasia pisz jak ci to pomaga my tu czekamy razem z toba na twoje wyniki. Troche taka rodzina sie z nas zrobila. Forum nie jest tylko od ah i oh ale od tych ciezkich dni tez.
Kasia pisz jak ci to pomaga my tu czekamy razem z toba na twoje wyniki. Troche taka rodzina sie z nas zrobila. Forum nie jest tylko od ah i oh ale od tych ciezkich dni tez.
Ostatnia edycja:
moniqqq a czemu mialas amnio ? rozumiem ze wszytko jest ok ?
twoja mala mila pepowine ale ulozenie tez tylkiem czy z perzodu ?
lotka to cos pomieszalam hehe to bedziesz taka rodzyneczka w rodzince ale beda o ciebie dbac Ci Twoi mezczyzni
kasdia o ty pisz nawet jak masz smytny nastroj od tego mamy forum by sie wyzalic, posmiac ponarzekac
twoja mala mila pepowine ale ulozenie tez tylkiem czy z perzodu ?
lotka to cos pomieszalam hehe to bedziesz taka rodzyneczka w rodzince ale beda o ciebie dbac Ci Twoi mezczyzni
kasdia o ty pisz nawet jak masz smytny nastroj od tego mamy forum by sie wyzalic, posmiac ponarzekac
Ostatnia edycja:
reklama
finkemma
Fanka BB :)
Ja czuje czesciej nisko czasem tak z dwa palce ponizej pepka czasem na wysokosci pepka. Ciagle latam do toalety na siusiu i tak juz chyba mi zostanie do konca ciazy