reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Kasiu pisz smuc mow co ci na duszy gra. A jak wolisz pomilczec tez nie mamy nic przeciwko i tak jesteśmy z tobą :) Niecierpliwie czekamy na wtorek musza byc dobre wiesci:) Malaja ja prawie tak samo dokładnie 16.40 :)

reklama
To Ty SYLKA wcześniej będziesz wszystko wiedzieć...o całe 20 minut
Pewnie nim wejdę do gabinetu pomyślę o Tobie ;)

Dobrze, że to już jutro...

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty oczywiście i czekam. Na wiesci

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Mam pytanie...

Któraś z was pisała jakiś czas temu, że nie bierze witamin ani dha tylko uzupełnia wszystko dietą.
Zastanawiam się co jeść i ile żeby nie brać DHA? Oczywiście ryby ale jakie i w jakiej ilości?

Wie któraś z was?

Malaja z tego co dziś dzwoniła moja znajoma pielęgniarka tam to goni nas czas bo takie operację najlepiej przeprowadza się właśnie teraz a ile się będzie czekało nie wiem ona mi pomaga ogarnąć to wszystko jutro ma dzwonić bezpośrednio gadać z tą lekarką i na pewno ona powie ile się czeka na taką konsultację mam nadzieję że uda mi się w miarę szybko ją załatwić...

Hihi Malaja jak będzie obsuwka u mnie to moze razem będziemy :) wczoraj mialam stres dzis juz sie nie moge doczekac ;) chyba Minia cos mowila o dha ale moglo mi sie pomerdac :)

No mi tez lekarz powiedzial ze jak mala lezy glowa w dol to ruchy moge glownie czuc lekko nad pepkiem a to byl 20 tydzien a teraz wchodze w 23 i faktycznie czuje w okolicach pepka i na samy, dole wiec moze i macica siega nizej ale jak kopoe to widocznie ja naciaga

Kasia pisz jak ci to pomaga my tu czekamy razem z toba na twoje wyniki. Troche taka rodzina sie z nas zrobila. Forum nie jest tylko od ah i oh ale od tych ciezkich dni tez.

Ostatnia edycja:
trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :)

no wiecie, macica siega do pepka, ale taka "w stanie spoczynku"... a jak dzieć świruje, kopie, to i ją naciąga nózkami i wyzej moze byc czuc, to normalne :)

moniqqq a czemu mialas amnio ? rozumiem ze wszytko jest ok ?
twoja mala mila pepowine ale ulozenie tez tylkiem czy z perzodu ?

lotka to cos pomieszalam hehe to bedziesz taka rodzyneczka w rodzince :-D ale beda o ciebie dbac Ci Twoi mezczyzni :-D

kasdia o ty pisz nawet jak masz smytny nastroj od tego mamy forum by sie wyzalic, posmiac ponarzekac

Ostatnia edycja:
reklama
Ja czuje czesciej nisko czasem tak z dwa palce ponizej pepka czasem na wysokosci pepka. Ciagle latam do toalety na siusiu i tak juz chyba mi zostanie do konca ciazy :(

Do góry