reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Kasiu pisz smuc mow co ci na duszy gra. A jak wolisz pomilczec tez nie mamy nic przeciwko i tak jesteśmy z tobą :) Niecierpliwie czekamy na wtorek musza byc dobre wiesci:) Malaja ja prawie tak samo dokładnie 16.40 :)

reklama
To Ty SYLKA wcześniej będziesz wszystko wiedzieć...o całe 20 minut
Pewnie nim wejdę do gabinetu pomyślę o Tobie ;)

Dobrze, że to już jutro...

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty oczywiście i czekam. Na wiesci

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Mam pytanie...

Któraś z was pisała jakiś czas temu, że nie bierze witamin ani dha tylko uzupełnia wszystko dietą.
Zastanawiam się co jeść i ile żeby nie brać DHA? Oczywiście ryby ale jakie i w jakiej ilości?

Wie któraś z was?

Malaja z tego co dziś dzwoniła moja znajoma pielęgniarka tam to goni nas czas bo takie operację najlepiej przeprowadza się właśnie teraz a ile się będzie czekało nie wiem ona mi pomaga ogarnąć to wszystko jutro ma dzwonić bezpośrednio gadać z tą lekarką i na pewno ona powie ile się czeka na taką konsultację mam nadzieję że uda mi się w miarę szybko ją załatwić...

Hihi Malaja jak będzie obsuwka u mnie to moze razem będziemy :) wczoraj mialam stres dzis juz sie nie moge doczekac ;) chyba Minia cos mowila o dha ale moglo mi sie pomerdac :)

No mi tez lekarz powiedzial ze jak mala lezy glowa w dol to ruchy moge glownie czuc lekko nad pepkiem a to byl 20 tydzien a teraz wchodze w 23 i faktycznie czuje w okolicach pepka i na samy, dole wiec moze i macica siega nizej ale jak kopoe to widocznie ja naciaga

Kasia pisz jak ci to pomaga my tu czekamy razem z toba na twoje wyniki. Troche taka rodzina sie z nas zrobila. Forum nie jest tylko od ah i oh ale od tych ciezkich dni tez.

Ostatnia edycja:
trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :)

no wiecie, macica siega do pepka, ale taka "w stanie spoczynku"... a jak dzieć świruje, kopie, to i ją naciąga nózkami i wyzej moze byc czuc, to normalne :)

moniqqq a czemu mialas amnio ? rozumiem ze wszytko jest ok ?
twoja mala mila pepowine ale ulozenie tez tylkiem czy z perzodu ?

lotka to cos pomieszalam hehe to bedziesz taka rodzyneczka w rodzince :-D ale beda o ciebie dbac Ci Twoi mezczyzni :-D

kasdia o ty pisz nawet jak masz smytny nastroj od tego mamy forum by sie wyzalic, posmiac ponarzekac

Ostatnia edycja:
reklama
Ja czuje czesciej nisko czasem tak z dwa palce ponizej pepka czasem na wysokosci pepka. Ciagle latam do toalety na siusiu i tak juz chyba mi zostanie do konca ciazy :(

Do góry