reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

hej dziewczęta,

gratuluje udanych połówkowych i trzymam kciuki za pozostałe.
Sylka ja mam podobne objawy jak ty kilka razy tez czułam takie nagłe mega kłucie rwanie czy cos w brzuchu najczęściej w nocy jak się tak trochę nagle przekręcałam czy wstawałam. Dzis w nocy tez to wystąpiło az potem tak mialam cos naciagniete ze wolałam się nie ruszac. Czasem to mam wrazenie ze costam se urwalo w srodku.

No i tez spore kłucia mam ostatnoio raz w prawym boku, pote w lewym albo na srodku. Wczoraj jeszcze głupia robiłam zakupy w spozywaczaku i zawsze zapominam ze nie mogę teraz dużo dzwigac ale pprzypomnialo mi się ze może mleko kupie może costam może costam i się nazbieralo pare kilo i dupa jak mnie zlapal bol w podbrzuszu to myslalam ze do domu nie dojde.

Przestraszyłam się później musiałam caly czas lezec bo jak wstawałam to znowu ten sam ból. Dzis już jest lepiej.
Ale definitywnie musze przestać robic zakupy. Od dziś przyjęłam zasade ze jak ide po bułki to tylko bułki przynoszę zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

reklama
zauwazylyscie ze mamy podobne objawy w tych samych momentach? Z takiego forum to ksiazke można napisac ;) ale znaczy ze to nie sa jakies anomalia i rozciaganie wiezadel to rozciaganie a nie cos strasznego. Ja dzis juz spokojniejsza. Wierze ze jest dobrze i juz. Niestety jutro dopiero na 17 wiec pewnie atak paniki jeszcze mnie dopadnie.

Mama ja tez sie wybrałam na Zakupy tez nabrałam zeczy dopiero jak je pakowała, to sie przestraszyłam ze tego nie doniosę mnie kłuje w prawym boku i prawie zawsze jak mam pełen pęcherz na 2 idę do tego wybitnego lekarza może mi usg zrobi bo jak tylko pogada ze mną to będzie ostatnia wizyta

mama ostatnia wizyta przed porodem ? a jeszcze tyle czasu

sylka wlasnie wazne ze zdrowe, a moje widzimisie co do plci to fanaberia, chociaz same wiecie ze to czasem silniejsze i marzymy sobie :-)

a moj maly mnie kpie na samym dole jakby mial zaraz nogami wyjsc ze mnie heheh teraz to juz wiem ze to nogi :)

reklama
Do góry