reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Czesc dziewczyny ja wlasnie wstalam z mega bolem gardla i zatkanym nosem chyba zalatwiala mnie klimatyzacja w pracy jeny czym tu sie leczyc? ?? Sylka ja czasami tez tak mam ale nie codziennie :-)

reklama
No ja mam nadzieje ze tez tak nie będę miec codziennie bo latwiej mnie będzie przeskoczyc ;) Kinia na gardlo tantum verde skuteczne i mozna plus jakieś domowe płukanki z wody i soli. Do tego sok z malin, imbir itp jak szybko zadzialasz to pomoze. Do nosa mialam *spam* ale nie wiem czy jest w uk. Jesli nie to jakis inny areozol z soli morskiej. Zdrowka!

Kinia - naturalnymi sposobami mozesz sie leczyc - syrop x cebuli, plukanki z soli na gardlo, do tego sol morska do nosa. Zdrowiej!!!
U mnie noc super. Co ciekawe moja corka jeszcze spi - spioch po mamie i tacie jak nic :)

dziekuje dziewczyny , wiem wiem pewnie w koncu sie dowiem :-) smieje sie sama z siebien , ze maly uparciuszek mnie testuje i chowa siusiaka zeby mamie na zlosc zrobic bo gada o corce hehehe :-D ale faktycznie jak teraz sobie przypomne to nogi mial scisniete pewnie siusiak poszedl do gory bo pewnie waginka bylaby moze od dolu widoczna ??

mam uloznie posladkowe, ale chyba to niz nie znaczy na tym etapie ciazy ?

kasz powodzenia na badanniach :-) i oby tiobie mala corka pokazala wdzieki dla potwierdzenia :-D

a moj maz czasem mnie pozytywnie zaskakuje dzisiaj rano wstalam a tu wiadomosc( chyba chcial mnie pocieszyc ze jeszcze nie wiemy )
"najwazniejsze ze dziecko zdrowe, a plec dla mnie nie ma znaczenia, wiec ja kocham dzisidziusia nie plec " az lezka mi sie zakrecila :-) bo przeciez to najprawdziwsza prawda :-) i jeszcze dodal ze chodzi o dziecko jest zdrowe wiec jest tak jak byc powinno .
czasem to facet ustawia mnie do pionu ehheeh

Ostatnia edycja:
Na tym etapie maluszki jeszcze czesto zmieniaja pozycje bo maja duzo miejsca. Ja po kazdym usg mam info ze cotka jest w ulozeniu zmiennym lub swobodnym :) Na polowkowym przez wiekszosc badania byla w poprzek... i tak poki co jest chyba czesto bo czuje ja glownie po bokach brzucha.

Dddmala nie ma jak kochany mąż :) no ale to tak jest jak sie ktos nastawia ;) jakby mi jutro powiedział ze jest dwóch chlopakow tez pewnie by zakulo ale co to ma za znaczenie byle zdrowe. Reszta kompletnie sie nie liczy :)

reklama
cześć dziewczyny :-) u Nas też cieplutko... idę zaraz na kawę do koleżanki. mnie też kłuję w prawym boku. momentami całkiem mocno. z Jasiem też tak miałam. najgorzej jak mnie zakuję w aucie to mało przyjemne.

gratuluję dobrych wieści i życzę powodzenia :-)

Do góry