reklama
Sylka87
Fanka BB :)
No ja mam nadzieje ze tez tak nie będę miec codziennie bo latwiej mnie będzie przeskoczyc Kinia na gardlo tantum verde skuteczne i mozna plus jakieś domowe płukanki z wody i soli. Do tego sok z malin, imbir itp jak szybko zadzialasz to pomoze. Do nosa mialam *spam* ale nie wiem czy jest w uk. Jesli nie to jakis inny areozol z soli morskiej. Zdrowka!
Katarzyna92
Claudia nie martw się u mnie również a najgorsze że po południu muszę wyjść z domu
dziekuje dziewczyny , wiem wiem pewnie w koncu sie dowiem :-) smieje sie sama z siebien , ze maly uparciuszek mnie testuje i chowa siusiaka zeby mamie na zlosc zrobic bo gada o corce hehehe ale faktycznie jak teraz sobie przypomne to nogi mial scisniete pewnie siusiak poszedl do gory bo pewnie waginka bylaby moze od dolu widoczna ??
mam uloznie posladkowe, ale chyba to niz nie znaczy na tym etapie ciazy ?
kasz powodzenia na badanniach :-) i oby tiobie mala corka pokazala wdzieki dla potwierdzenia
a moj maz czasem mnie pozytywnie zaskakuje dzisiaj rano wstalam a tu wiadomosc( chyba chcial mnie pocieszyc ze jeszcze nie wiemy )
"najwazniejsze ze dziecko zdrowe, a plec dla mnie nie ma znaczenia, wiec ja kocham dzisidziusia nie plec " az lezka mi sie zakrecila :-) bo przeciez to najprawdziwsza prawda :-) i jeszcze dodal ze chodzi o dziecko jest zdrowe wiec jest tak jak byc powinno .
czasem to facet ustawia mnie do pionu ehheeh
mam uloznie posladkowe, ale chyba to niz nie znaczy na tym etapie ciazy ?
kasz powodzenia na badanniach :-) i oby tiobie mala corka pokazala wdzieki dla potwierdzenia
a moj maz czasem mnie pozytywnie zaskakuje dzisiaj rano wstalam a tu wiadomosc( chyba chcial mnie pocieszyc ze jeszcze nie wiemy )
"najwazniejsze ze dziecko zdrowe, a plec dla mnie nie ma znaczenia, wiec ja kocham dzisidziusia nie plec " az lezka mi sie zakrecila :-) bo przeciez to najprawdziwsza prawda :-) i jeszcze dodal ze chodzi o dziecko jest zdrowe wiec jest tak jak byc powinno .
czasem to facet ustawia mnie do pionu ehheeh
Ostatnia edycja:
angoba
Na tym etapie maluszki jeszcze czesto zmieniaja pozycje bo maja duzo miejsca. Ja po kazdym usg mam info ze cotka jest w ulozeniu zmiennym lub swobodnym Na polowkowym przez wiekszosc badania byla w poprzek... i tak poki co jest chyba czesto bo czuje ja glownie po bokach brzucha.
reklama
cześć dziewczyny :-) u Nas też cieplutko... idę zaraz na kawę do koleżanki. mnie też kłuję w prawym boku. momentami całkiem mocno. z Jasiem też tak miałam. najgorzej jak mnie zakuję w aucie to mało przyjemne.
gratuluję dobrych wieści i życzę powodzenia :-)
gratuluję dobrych wieści i życzę powodzenia :-)