noooo ja mam zaplanowaną sesję w plenerze z synkiem i mężem i w studiu typowe ciążowe. co z tego wyjdzie zobaczymy. będę robić tak na koniec lipca to będzie 24 tydzień ciąży. teraz ja już mam brzuszek zaokrąglony. więc za 3 tygodnie będzie ok.
reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Minia u ciebie to wiadomo uzależnione od męża ale na pewno fajnie wyjdzie ja jestem umowiona tak ze mam dac znac jak urosne odpowiednio mam pewien pomysl na ta sesje zobaczymy czy wyjdzie. Efekty pokaże oczywiście Kasz powodzenia jutro na pewno wszystko super
, jak ja bym byla pewna ze to co czuje to na bank ruchy to byłabym super spokojna.
, jak ja bym byla pewna ze to co czuje to na bank ruchy to byłabym super spokojna.
angoba
Ja ciazowej sesji nie robilam, jakos tak nie czulam potrzeby ale robilismy rodzinna z corka jak miala 6 miesiecy. Super pamiatka i zdjecia nam wyszly naprawde extra. Mamy takiego swojego ulubionego fotografa (robil nam zdjecia slubne) i na pewno z Hania taka sesje tez bedziemy robic. Fajna sprawa. Polecam!
Powodzenia na jutrzejszych polowkowych i przespanej nocy!
Powodzenia na jutrzejszych polowkowych i przespanej nocy!
HEJ DZIEWCZYNY JA JUZ PO POLOWKOWYM :-)
z dzieckiem ok , ma 360 gram, lekarz sparwdzal narzady raczki nozki, serce przeplywy ...lekarz mowil ze wedlug niego nie ma zadnych odstepstw :-)
ulzylo mi pod tym katem ,ale najlpesze to ,ze maly uparciuch wstydliwy ustwil sie tyleczkiem i lekarz mial zly podglad i nie mogl mi plci powiedziec :-(
widac bylo tylek ,miedzy nogami nic nie wystawalo, ale powiedzial, ze nie stwierdzi plci jak nie zobaczy jajek lub waginy, a przy takim ustwieniu nie widzi..
potem dodal ze jakby mial zgadywac to bardziej dziewczynka(kolejny raz ) ale to takie gadanie , wrozenie,bo jak to powiedzial po chwili,jajka mogly sie do brzucha przykleic
uprosilam nawet ze porobie jakies lekkie przysiady poruszam sie , ale mimo to nie zmienilo maje wstydliwe malenstwo polozenia i miedzy nogi weszla jeszze pepowina
ale wicie dziewczyny mam nauczke za bradzo chcialam wiedziec i mam kolejny raz niewiadoma
ale dobrze ze mam za soba to badanie i jestem spoojniejsza
z dzieckiem ok , ma 360 gram, lekarz sparwdzal narzady raczki nozki, serce przeplywy ...lekarz mowil ze wedlug niego nie ma zadnych odstepstw :-)
ulzylo mi pod tym katem ,ale najlpesze to ,ze maly uparciuch wstydliwy ustwil sie tyleczkiem i lekarz mial zly podglad i nie mogl mi plci powiedziec :-(
widac bylo tylek ,miedzy nogami nic nie wystawalo, ale powiedzial, ze nie stwierdzi plci jak nie zobaczy jajek lub waginy, a przy takim ustwieniu nie widzi..
potem dodal ze jakby mial zgadywac to bardziej dziewczynka(kolejny raz ) ale to takie gadanie , wrozenie,bo jak to powiedzial po chwili,jajka mogly sie do brzucha przykleic
uprosilam nawet ze porobie jakies lekkie przysiady poruszam sie , ale mimo to nie zmienilo maje wstydliwe malenstwo polozenia i miedzy nogi weszla jeszze pepowina
ale wicie dziewczyny mam nauczke za bradzo chcialam wiedziec i mam kolejny raz niewiadoma
ale dobrze ze mam za soba to badanie i jestem spoojniejsza
Ostatnia edycja:
ewelisia85
Dddmala super że z dzieciakiem wszystko dobrze, szkoda że nie było widać płci, ale przy następnej wizycie już pewnie dobrze się ułoży i wtedy się dowiecie
finkemma
Ddmala no szkoda ze nadal nie wiesz ale najwazniejsze ze wszystko dobrze z maluszkiem. Nie wiem jak wy dziewczyny ale ja mam mase energi dzis upal 32 st a ja wcale tego nie odczulam nie pocilam sie nie bylo mi nawet goraco. Latalam po miescie 2 h do mamy poltora km spacerkiem i ani zadyszki ani zmeczenia. Tak fajnie to moglo by byc zawsze Moj szkrab kopnal mnie dzis tylko dwa razy ja oczywiscie sie tym martwie ale moze dzis wiecej spi nie wiem. Leze sobie przed t juz 3 h i tylko jedno puk bylo
M
mama290
Gość
Ja sie dziś wybrałam na przedstawienie do szkoły córki niedość ze trzymali nas za długo i nie wpuszczali to sie okazało ze juz to. Przedstawienie trwa i musiałam podpierać ścianę bo nikt mi miejsca nie ustąpił w szkole zaduch musiałam wyjsć na zewnątrz za mną leci jaka babeczka młoda zwymiotowała na chodnik mówi mi ze właśnie sie dowiedział ze jest w ciazy załatwiłam jej krzesło bo blada jak ściana dobra czekam na koniec tego durnego przedstawienia za jakiś czas dwie baby sie pobiły na dziedzińcu szkoly jedna drugiej nie ustąpiła w drzwiach dwóch chopow nie mogło ich rozdzielić stwierdzam ze upał szkodzi ludzia jak wróciłam to spałam ze 2 godziny bo byłam nieprzytomna a to dopiero początek ma tak byc jeszcze tydzień ugotuje sie na miękko
Dddmala dobrze ze zdrówe i m sie dobrze w końcu sie dowiesz kto tam mieszka
Dddmala dobrze ze zdrówe i m sie dobrze w końcu sie dowiesz kto tam mieszka
kasz
Listopadowa mama :)
Dddmala plec jeszcze poznasz najwaznejsze ze maluch zdrowy i dobrze sie rozwija
Moja mala tez plecami na poczatku lezala ale lekarz ja troche tracil i pozniej sie krecila tak ze z kazdej strony ja obejrzal
Finkemma moze mial dzien lenia. Moja czasem tez ma ciche dnu ja wczoraj przespalam pore rannego buszowania ( zawsze ok 8-9 rano mala skacze) i tez chodzilam jak struta ze caly dzien jej nie czuje ale przed snem dala o sobie znac i to jak
4 rano a ja juz nie spie eh.. Na szczescie wizyta na 10 to jakosc przezyje te 5 i pol godziny w niepewnosci
Moja mala tez plecami na poczatku lezala ale lekarz ja troche tracil i pozniej sie krecila tak ze z kazdej strony ja obejrzal
Finkemma moze mial dzien lenia. Moja czasem tez ma ciche dnu ja wczoraj przespalam pore rannego buszowania ( zawsze ok 8-9 rano mala skacze) i tez chodzilam jak struta ze caly dzien jej nie czuje ale przed snem dala o sobie znac i to jak
4 rano a ja juz nie spie eh.. Na szczescie wizyta na 10 to jakosc przezyje te 5 i pol godziny w niepewnosci
reklama
Sylka87
Kasz powodzonka mama290 twoje historie mnie rozwalaja mnie dzis nic w nocy nie bolalo. Ufff. Za to ok 24 jeszcze nie spalam i zlapal mnie wilczy glod jakbym tydzień nie jadla. A ja po 19 juz nie jem nigdy ale musialam. Zjadlam platki z mlekiem i poszlam spac. O 5 obudzil mnie znow ten glod. Nie moglam usnac z powrotem. Ale powiedzialam dzieciom zeby sie uspokoily sniadanie o 8 . Rany nigdy nie mialam takiego ssania.