reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

noooo ja mam zaplanowaną sesję w plenerze z synkiem i mężem i w studiu typowe ciążowe. co z tego wyjdzie zobaczymy. będę robić tak na koniec lipca to będzie 24 tydzień ciąży. teraz ja już mam brzuszek zaokrąglony. więc za 3 tygodnie będzie ok.

reklama
Minia u ciebie to wiadomo uzależnione od męża ale na pewno fajnie wyjdzie :) ja jestem umowiona tak ze mam dac znac jak urosne odpowiednio :) mam pewien pomysl na ta sesje zobaczymy czy wyjdzie. Efekty pokaże oczywiście :) Kasz powodzenia jutro na pewno wszystko super
, jak ja bym byla pewna ze to co czuje to na bank ruchy to byłabym super spokojna. :)

Ja ciazowej sesji nie robilam, jakos tak nie czulam potrzeby ale robilismy rodzinna z corka jak miala 6 miesiecy. Super pamiatka i zdjecia nam wyszly naprawde extra. Mamy takiego swojego ulubionego fotografa (robil nam zdjecia slubne) i na pewno z Hania taka sesje tez bedziemy robic. Fajna sprawa. Polecam!
Powodzenia na jutrzejszych polowkowych i przespanej nocy!

HEJ DZIEWCZYNY JA JUZ PO POLOWKOWYM :-)
z dzieckiem ok , ma 360 gram, lekarz sparwdzal narzady raczki nozki, serce przeplywy ...lekarz mowil ze wedlug niego nie ma zadnych odstepstw :-)

ulzylo mi pod tym katem ,ale najlpesze to ,ze maly uparciuch wstydliwy ustwil sie tyleczkiem i lekarz mial zly podglad i nie mogl mi plci powiedziec :-(
widac bylo tylek ,miedzy nogami nic nie wystawalo, ale powiedzial, ze nie stwierdzi plci jak nie zobaczy jajek lub waginy, a przy takim ustwieniu nie widzi..

potem dodal ze jakby mial zgadywac to bardziej dziewczynka(kolejny raz ) ale to takie gadanie , wrozenie,bo jak to powiedzial po chwili,jajka mogly sie do brzucha przykleic :szok:

uprosilam nawet ze porobie jakies lekkie przysiady poruszam sie , ale mimo to nie zmienilo maje wstydliwe malenstwo polozenia i miedzy nogi weszla jeszze pepowina :tak:

ale wicie dziewczyny mam nauczke za bradzo chcialam wiedziec i mam kolejny raz niewiadoma
ale dobrze ze mam za soba to badanie i jestem spoojniejsza :) :)

Ostatnia edycja:
a ja chcialam w ciazy sesje ale nie podobam sie sobie i nie plaanuje jednak
moze na jakis weekend maz mi cos ladnego pstryknie
planuje po poriodzie jak schudne zrobic sesja w 4 :-)

Ostatnia edycja:
Ddmala no szkoda ze nadal nie wiesz ale najwazniejsze ze wszystko dobrze z maluszkiem. Nie wiem jak wy dziewczyny ale ja mam mase energi dzis upal 32 st a ja wcale tego nie odczulam nie pocilam sie nie bylo mi nawet goraco. Latalam po miescie 2 h do mamy poltora km spacerkiem i ani zadyszki ani zmeczenia. Tak fajnie to moglo by byc zawsze :D Moj szkrab kopnal mnie dzis tylko dwa razy :( ja oczywiscie sie tym martwie ale moze dzis wiecej spi nie wiem. Leze sobie przed t juz 3 h i tylko jedno puk bylo :(

Ja sie dziś wybrałam na przedstawienie do szkoły córki niedość ze trzymali nas za długo i nie wpuszczali to sie okazało ze juz to. Przedstawienie trwa i musiałam podpierać ścianę bo nikt mi miejsca nie ustąpił w szkole zaduch musiałam wyjsć na zewnątrz za mną leci jaka babeczka młoda zwymiotowała na chodnik mówi mi ze właśnie sie dowiedział ze jest w ciazy załatwiłam jej krzesło bo blada jak ściana dobra czekam na koniec tego durnego przedstawienia za jakiś czas dwie baby sie pobiły na dziedzińcu szkoly jedna drugiej nie ustąpiła w drzwiach dwóch chopow nie mogło ich rozdzielić stwierdzam ze upał szkodzi ludzia :) jak wróciłam to spałam ze 2 godziny bo byłam nieprzytomna a to dopiero początek ma tak byc jeszcze tydzień ugotuje sie na miękko
Dddmala dobrze ze zdrówe i m sie dobrze w końcu sie dowiesz kto tam mieszka :)

Dddmala plec jeszcze poznasz najwaznejsze ze maluch zdrowy i dobrze sie rozwija :)
Moja mala tez plecami na poczatku lezala ale lekarz ja troche tracil i pozniej sie krecila tak ze z kazdej strony ja obejrzal :)

Finkemma moze mial dzien lenia. Moja czasem tez ma ciche dnu :) ja wczoraj przespalam pore rannego buszowania ( zawsze ok 8-9 rano mala skacze) i tez chodzilam jak struta ze caly dzien jej nie czuje ale przed snem dala o sobie znac i to jak :)

4 rano a ja juz nie spie eh.. Na szczescie wizyta na 10 to jakosc przezyje te 5 i pol godziny w niepewnosci :)

reklama
Kasz powodzonka :) mama290 twoje historie mnie rozwalaja ;) mnie dzis nic w nocy nie bolalo. Ufff. Za to ok 24 jeszcze nie spalam i zlapal mnie wilczy glod jakbym tydzień nie jadla. A ja po 19 juz nie jem nigdy ale musialam. Zjadlam platki z mlekiem i poszlam spac. O 5 obudzil mnie znow ten glod. Nie moglam usnac z powrotem. Ale powiedzialam dzieciom zeby sie uspokoily sniadanie o 8 ;). Rany nigdy nie mialam takiego ssania.

Do góry