reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

hej ja właśnie po spacerze z synkiem. u nas pięknie świeci słonko ale jak zawieje to aż przeszywa tak zimno. zjadłaś właśnie belwite ciasteczka. dziś nie mam żadnych ciążowych objawów. podchodzę z dużym optymizmem i bardzo się cieszę i chcę żeby cały świat widział moją radość. nie umiem tego ukrywać i nie chcę. co do bety w pierwszej ciąży robiłam bo byłam szybko u lekarza więc nastraszyli mnie ciążą pozamaciczną. a teraz chyba zrobię jeden raz na pamiątkę :-)

reklama
Ja zrobilam tylko dwa razy zeby zobaczyc czy rosnie pierwsza byla 44 ampo 4 dniach 285 a teraz co ma byc to bedzie na tak wczesnym etapie czlowiek nic niw zmieni

Witajcie dziewczyny!!!
Ja również mam termin na listopada (dokładnie 9). Do lekarza w środę 18.03. Co tu jeszcze o sobie napisać... no cóż od dwóch tygodni mam ogromne cycki i kocham kiełbasę
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
. Jestem mamą prawie 8-letniej Julki, która szaleje ze szczęścia, że będzie miała rodzeństwo :-D

:) cześć

Słońce! Właśnie tego mi było trzeba. Rano zrobiłam bete, progesteron i hormony tarczycy. Dopiero w środę przy okazji kolejnej bety odbiorę wyniki.
Dzisiaj też pojawiły się mdłości. Na szczęście tylko rano i przy myciu zębów. Ale to może wina tego, że znów zapomniałam coś przegryźć przed wstaniem z łóżka. Z innych objawów to tylko ból sutków i co jakiś czas pobolewanie w podbrzuszu.

jaaga gratuluję :)

Ja jeszcze nic nie mówiłam swojemu starszakowi. Mąż prawie się wygadał ale ja chyba wolę poczekać.

Ostatnia edycja:
Witam nowe mamusie i trzymam kciuki aby juz żadna z nami się nie zegnala &&&&
Ja byłam na spacerze pięknie świeci słońce teraz młody spi a ja odpoczywał na kanapie. nudności mam ale wymioty póki co się nie powtórzyły. Mama jak zwykle dzwoni do mnie i pyta się jak się czuje. Chciałabym juz być po drugiej wizycie j wiedzieć ze tam rozwija się maluch z bijącym serduszkiem

Ja wlasmie upominam sama siebie przywiezli mi zakupy z tesco i co wtargalam to na pietro a zamowilam wody mleka kartofle it wszystko o sporej wadze dopiero jak poczulam ze mnie brzuch ciagnie to przypomnialam sobie glupia babo w ciazy jestes a ty ciezary nosisz

Ja wlasmie upominam sama siebie przywiezli mi zakupy z tesco i co wtargalam to na pietro a zamowilam wody mleka kartofle it wszystko o sporej wadze dopiero jak poczulam ze mnie brzuch ciagnie to przypomnialam sobie glupia babo w ciazy jestes a ty ciezary nosisz

Przy ostatnich zakupach spożywczych dopiero przy kasie jak zobaczyłam ile tego nabrałam przypomniałam sobie, że jestem w ciąży i nie powinnam tyle dźwigać :baffled:

Dziękuję bardzo :-)
Kleopcia ja też miałam piękny plan powiedzieć wszystkim a zwłaszcza mojej córci tak ok. 12 tygodnia... Jednak mój mąż nie potrafi trzymać języka za zębami :crazy: . Teraz najbardziej boję się żeby wszystko było w porządku

Dziękuję bardzo :-)
Kleopcia ja też miałam piękny plan powiedzieć wszystkim a zwłaszcza mojej córci tak ok. 12 tygodnia... Jednak mój mąż nie potrafi trzymać języka za zębami :crazy: . Teraz najbardziej boję się żeby wszystko było w porządku

...faceci ;) hehe

reklama
U nas tez słonko -prawdziwa wiosna.A my z synkiemmusimy w domu siedziec :-(
My jeszcze córce nie mówiliśmy ( 10 lat ale wiem że będzie się cieszyc a najbardziej z siostry) a młodszy synuś 2 - Mąz mu powiedział ze bedzie miał rodzeństwo i że będzie musiał mama sie podzielić a Sebcio powiedział nie i tulił się do mnie. Rodzina jeszcze nie wie. Wiem że będą mieli z tym problem. Ale nasze życie i nasza decyzja. :-)

Do góry