reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Na usg bylam w piatek zeszly. Byl to 5t 6d . serduszko pukalo juz. Dzidzia miala 2,5 mm. U Ciebie jutro bedzue ten cudowny widok :) z tym, ze dzidzia wieksza pewnie bedzie ;)

reklama
Witam w poniedziałek. U nas do wizyty jeszcze dwa tygodnie :-(
Calineczkaa ja zawsze pierwsze badania robiłam po pierwszej wizycie u ginekologa.
Ta ciąża póki co przebiega łagodnie.
oby tak do końca :-)
Miłego poniedziałku

Ja też będę na usg serduszkowym w 5t 6d i mam nadzieje że będzie biło. Ja bym się nie przejmowała tak brakiem objawów-w pierwszej ciąży mdłości miałam od 9 tyg do 14, tylko piersi bolały.Teraz mdli mnie cały dzień jak cholera-życ sie nie da.A w zeszły weekend piersi oklapły i nie potrzebnie sie zdenerwowałam na kilka dni bo i pecherzyk sie znalazl i beta rosła.W ten weekend piersi też odpóściły-tylko te mdłości ;/

Agami w poprzednich ciążach w 5 tyg. to ja juz nawet zębów nie mogłam umyc. jadłam od 5 rano do 8 powoli. a nudzilo mnie 24 h. Teraz lekko nudzi. I poza bieganiem do wc co chwilę i że test wyszedł pozytywny nie powiedziałabym że jestem w ciąży.

Ja nie mam żadnych objawów, poza sennością, ale to jest wywołane dużą ilością progesteronu, którą przyjmuję.
I piersi bolą, ale tylko przy dotyku, sutki nie są wrażliwe.
Macie tak, że jedna pierś Was bardziej boli?Bo mnie tak, prawa z boku. Czuję piersi zazwyczaj, jak schodzę po schodach w pracy.

Calineczka mnie wlasnie bardziej boli jedna piers myslalm ze to od karmienia ale tak chyba mam poprostu ogolnie to mam mega power

Zawsze mialm mega spiaczke a teraz jak sie przespie w ciagu dnia to sie mecze w nocy szybko sie wybijam ze snu I ciezko mi zasnac wczoraj dwa razy blizna mnie pociagnela tak mocniej I w sumie to tez jest moja obawa po ja jestem po 3 cc juz

reklama
Hej dziewczyny chciałabym nieśmiało dołączyć bo nie wytrzymam być z tym sama a wśród bliskich nie chcę jeszcze o tym mówić wiadomo...
Jestem po poronieniu zatrzymanym i zabiegu sierpniu 2014.
Przyczyna nieznana, lekarka kazała mi się starac juz po pierwszej miesiączce bo wszystko idealnie.
Ale chyba nie moja głowa bo mineło 6 cykli a ja nic, Poszłam 4 marca na kontrolę, myślałam że jakaś torbiel czy coś bo mnie ciągle w jajniku zakuwa a ona do mnie ze mam wracać do domu i dorwać męża bo moje jajo jest idealne. Ale żebym wcześniej wypiła sporo wina i zostawiła głowę poza łóżkiem :) mam super doktor :) Tak też uczyniłam.:-) No i dziś jest 32 dzień cyklu, cykle mam 34-35 dni, 13 dni od tego wieczoru w winem i zobaczyłam dwie kreski na teście, druga dużo bledsza ale widoczna (czuły bobo test) boje się jak cholera, płaczę jak bóbr i nie wiem czy ze szczęścia czy strachu. Objawy mam znikome od kilku dni ale myślałam że sobie wmawiam jak co miesiąc. Podwyższona temp, ból znikomy ale taki jak na okres, pulsowanie w jajnikach, sporo białego śluzu a przed okresem zawsze było sucho. Dziwne bo dalej mi kawa smakuje a wtedy odrzut od kawy był pierwszym moim objawem jeszcze przed testem. Piersi mnie nie bolą.
Z terminu om wynika że poród pod koniec listopada.
Tak bardzo się boję, chyba piszę głownie po wsparcie psychiczne którego tak bardzo teraz potrzebuję...

Sorki że się tak rozpisałam, ciężko mi będzie nadgonić to forum bo już jest tyle stron ale się postaram :)

Do góry