reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Moniqq gratuluję dobrych wieści i córeczki :)

Miniaa mi się wydaje ze chyba jeszcze trochę za wcześnie na sesje, fajniej wyjdzie jak już będzie większy brzuszek. Ja to myślę żeby tak na koniec sierpnia się umówić i zastanawiam się czy to jeszcze nie za wcześnie będzie.

reklama
ja po pierwsze chcę sesję rodzinną a mój mąż jest tylko do końca lipca. a poza tym to boję się że jak będzie bardzo gorąco to spuchnę jak w pierwszej ciąży ( z Jasiem w ciąży jak byłam wyglądałam jak potwór dla tego zrezygnowałam z sesji, sama opuchlizna ) ale myślę że zostawię to na ostatni tydzień lipca

Minia ton jak już będziesz miała zdjęcia z sesji to wrzuć je. Ja też planuje sesję z mężem i myślę o jakimś plenerze. Mamy znajomą fotografke więc ją poprosimy żeby zrobiła nam zdjęcia.

Tez będę robic sesje i mam kolege fotografa. Powiedział zeby nie czekac do ostatniej chwili wtedy raczej sie dobrze nie wygląda:) wystarczy fajnie zaokraglony brzuszek i dobre samopoczucie a zdjęcia będą piękne :)

Sylka ja jutro mam polowkowe i czuje ze noc bedzie nie Przespana ;) tez juz tysiac czarnych mysli do glowy przychodzi mimo ze staram sie ich nie dopuszczac. Malutka sie kreci wlasnie i to mnie pociesza i podtrzymuje na duchu ;)

Co do sesji to tez bym chciala ale jeszcZe terminu nie planuje bo nie mam brzuszka :) mysle ze ok 35 tc zrobimy ale okaze sie w trakcie jak bede sie czula i w jakim tempie brzusio bedzie roslo :)

reklama
Do góry