reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Moniqq gratuluję dobrych wieści i córeczki :)

Miniaa mi się wydaje ze chyba jeszcze trochę za wcześnie na sesje, fajniej wyjdzie jak już będzie większy brzuszek. Ja to myślę żeby tak na koniec sierpnia się umówić i zastanawiam się czy to jeszcze nie za wcześnie będzie.

reklama
ja po pierwsze chcę sesję rodzinną a mój mąż jest tylko do końca lipca. a poza tym to boję się że jak będzie bardzo gorąco to spuchnę jak w pierwszej ciąży ( z Jasiem w ciąży jak byłam wyglądałam jak potwór dla tego zrezygnowałam z sesji, sama opuchlizna ) ale myślę że zostawię to na ostatni tydzień lipca

Minia ton jak już będziesz miała zdjęcia z sesji to wrzuć je. Ja też planuje sesję z mężem i myślę o jakimś plenerze. Mamy znajomą fotografke więc ją poprosimy żeby zrobiła nam zdjęcia.

Tez będę robic sesje i mam kolege fotografa. Powiedział zeby nie czekac do ostatniej chwili wtedy raczej sie dobrze nie wygląda:) wystarczy fajnie zaokraglony brzuszek i dobre samopoczucie a zdjęcia będą piękne :)

Sylka ja jutro mam polowkowe i czuje ze noc bedzie nie Przespana ;) tez juz tysiac czarnych mysli do glowy przychodzi mimo ze staram sie ich nie dopuszczac. Malutka sie kreci wlasnie i to mnie pociesza i podtrzymuje na duchu ;)

Co do sesji to tez bym chciala ale jeszcZe terminu nie planuje bo nie mam brzuszka :) mysle ze ok 35 tc zrobimy ale okaze sie w trakcie jak bede sie czula i w jakim tempie brzusio bedzie roslo :)

reklama
Do góry