reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Monqq super że takie dobre wieści dostałaś:)
Ja w poniedziałek mam dwie wizyty u gina i chyba mojemu powiem żeby nie robił usg bo 2 to chyba będzie za dużo jak na jeden dzień co sądzicie???

reklama
Moniqq ogromne gratulacje! :)

a ja mam to szczęście, że chodzę do lekarza na fundusz, wtedy badania mam za darmo ;) a na dodatek rodzić będę w państwowym szpitalu i jeszcze mam swietnego lekarza, który pozwala sobie wybrac jak się chce rodzic, wiadomo, jak sa wskazania do cc, to nie pozwoli sn ;)
mi już wspominał kilka razy, że jak tylko bede chciala cesarke, to tak bedzie.
Ciesze sie, bo choc marzy mi sie poród sn, to jednak spokojniejsza będę jak ustali mi termin cesarki...
choć jeszcze jest troche czasu i moze mi sie odwidziec... ;)

sa zwolennicy i sn i cc... najwazniejsze, by z dzidziusiem i mamą było wszystko ok!! :)

cześć dziewczyny :-) ja dziś do południa się obijałam w łóżeczku ( oczywiście najpierw z synkiem do przedszkola ) a później dużo spacerków więc jestem wykończona ale pozytywnie. U Nas nad morzem teraz piękna pogoda i dobre ciśnienie więc się dobrze czuję. choć bolą mnie bardzo plecy ale to przez duże cyce.

dziś widzę że dzień dobrych wiadomości więc serdecznie gratuluję wyniku i córeczki :-)

mój mąż w niedzielę przyjeżdża na miesiąc się już się nie mogę doczekać.
umówiłam się na sesję zdjęciową na przyszły tydzień ale zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze ze 2 tygodnie aż brzuszek będzie większy!!!!! jak myślicie????

ktoś wspominał że ma zaparcia.... więc ja jako ekspert w tym temacie. od urodzenia cierpię na zaparcia i mam niestety syndrom leniwych jelit. polecam bardzo KIWI :-) nie sądziłam że pomoże a pomogło. na start 3-4 sztuki ( ja musiałam 5 zjeść ) a później po 2 sztuki dziennie. super efekt :-)

Dziewczyny chyba mi przez weekend bebzun konkretnie wywalilo. Teraz dzis pierwszy raz od soboty wyszlam na dluzej z domu i... dziewczyna ustąpiła mi miejsca w autobusie. Byłam w takim szoku ze myślałam że to nie do mnie. Chyba musze zrobic fotę i same ocenicie:). Tak poza tym to Moniq cudowne info i gratuluje córki :) Ja polowkowe mam w czwartek. Zaczynam siać panike. Znow mam mase czarnych scenariuszy których nie umiem się wyzbyć. Do tego te ostatnie nocne akcje bólowe. Boje sie ze cos zbagatelizuje. Staram sie tlumaczyc sobie ze wszystko ok ze to wiezadla. skoro nie bolalo jak lezalam na boku a bol byl podczas naglego wstawania to nie moze to byc nic zlego. I poza tym bólem e dzien czuje sie dobrze... ale w kolko o tym mysle, jestem nerwowa. Eh osiwieje do porodu...

Sylka te bole są zupełnie normalne gdyby się nasiliły albo trwały i trwały i by nic nie pomagało to byś się mogła. Martwić. Brzuszek rośnie wiec może być to czuć. Nie martw się sama. Nie dawno 3 razy z tymi bólami byłam. U lekarza mówił ze normalne... Magnez bierzesz?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Biore magne b6. 3x1
Dziwne to bylo ze dopadlo mnie dwa razy pod rzad ok 2 w nocy jak chcialam wstac na siku. Za pierwszym razem jak juz pisalam trwalo do rana przy probach poruszenia sie ale jak lezalam na boku to nic nie bolalo. Ustapilo po zrobieniu kupy. A dzis w nocy tez jak wstawalam ale trwalo chwilke. Z kupa poki co juz problemu nie ma kiwi faktycznie dziala i jagody:) Tez liczę ze to te wiezadla i moze jakis ucisk jelit mialam wtedy co tak dlugo trwalo. Tak sobie tlumacze i pewnie tak jest bo chyba faktycznie zaczynam gwaltownie rosnąć...

reklama
Mi powiedziała doktorka ze rośnie macica więzadła ciągna ze tak może być i do tej pory czuje. Dziś np bardziej niż wczoraj ale już jestem spokojna wiem ze to normalne. Sama się kochana przekonasz w czwartek o tym. Bóle pachwin tez budzą. Mnie w nocy czasami.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry