M
mama290
Gość
Kinia to tez jest opcja kupić nowy u mnie dość szybko sie takie domy sprzedają za nim sie nawet wybudują ja Wogole idę jutro do lekarza hehehe ciekawe co mi ciekawego powie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba 2500zl pewna nie jestem jutro jade tam na polowkowe to sie wszystkiego dowiem bo to zalezy tez od pokoju jaki sie wybierze. Sa dwu osobowe, pojedyncze i rodzinne tzn takie ze i maz moze sie przespac.Kasz a w takiej prywatnej klinice to ile płacisz za cc?
Mama290 współczuję straty, pewnie ciężko jest dojść do siebie po czymś takim. Ja poronilam w 9 tygodniu i bardzo to przeżywałam.
U nas poród prywatny to jakieś 10tysiecy jedyne 10)
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Karciaa jak. Miałaś zwolnienie np od 20 czerwca do 15 lipca to oni za czerwiec płacą. Np do którego lipca a za te dni lipcowe np pod koniec lipca dziela wypłaty na miesiące płacą za jednym razem za dane dni z danego miesiacaJa wczoraj na szkole rodzenia miałam o porodzie naturalnym, więc chociaż w teorii wiem, jak to wygląda Najważniejsze tak jak mama 290 pisała, żeby współpracować z położną i za szybko do tego szpitala nie jechać. Chyba że będą jakieś objawy niepożądane.
Mój mały znów dziś od rana daje znać o sobie, nie szaleje tak jak wczoraj, ale czuć go fajnie
A ja znów będę musiała się wybrać do ZUSu bo nie wiem, jak oni mi liczą to chorobowe, ale jakoś za mało go dostałam. Mam nadzieję, że coś tam zdziałam.
Na wiadomość od PIP czekam, ale oni też jakoś nie ogarniają tematu, przedłużyli do końca miesiąca sobie czas.