reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
moj kuzyn jest tu 11 lat i wlasnie teraz stara sie o kredyt na mieszkanie i musi jeszce niestety zbierac kase bo musza miec jakis wklad wlasny. cos tam maja ale musza dozbierac i wzieli sie grubo za odkladanie.

Ona położna da ci druczek i tam wszytsko wypiszesz tzn plan porodu Kinia a ja ma niebieski :) w książce a co do kredytu radzę znaleść dobrego doradcze finansowego mam nadzieje ze załatwisz to jeszcze przed porodem bo banki nie Chętnie dają kredyt jak Jesteś na macierzyńskim

Ja brałam juz kilkanaście kredytów ale teraz dom mam za gotówkę bo to był z aukcji to juz moj kolejny dom ale ja najpierw poszukalam wsród Znajomych którzy kupowali i polecili mi dobrego doradcę i on załatwił wszytsko ja po bankach nie chodziłam ale domy oglądałam wcześniej zeby miec rozeznanie teraz to juz nie sa dobre czasy na kredyty hipoteczne ale sa takie wprogramowany moj pierwszy dom czy jakoś to sie tak nazywa musisz trochę poszukać rozeznać sie i popatrzyć na domy bank da ci kredyt ale dom musi spełnić ich wymagania wyślą swojego rzeczoznawcę i on oceni czy to sie opłaca jak coś będzie nie tak np duO remontów to mogą ci odmówić kredytu ciezko jest na poczatku ale pózniej to juz z górki najważniejsze to miec zielone światło od banku i szukać wtedy domu

Nie sadze zeby bank mial jakis sprzeciw bo nie mamy zadnych zaleglisci oboje zarabiamy w miare ok ... no ale ja nie wiem czy bym chciala kredyt z mojego banku czy z innego banku ....

Kinia co do banku to bierze sie tam gdzie sa lepsze warunki ale jeżeli jesteś dobrym klientem może bedą coś miec specjalnie dla ciebie ja mam tak ze mam otwarta linie kredytowa na zupełnie innych warunkach niz jak by ktoś przyszedł z ulicy warto sie przejść do banku albo wypełnić taka symulacje online i wtedy bedą sie z tobą kontaktowac

reklama
Wlasnie mam zamiar to zrobic i umowilam sie z firma co buduja nowe domy na spotkanie dot kredytu i tego dofinansowania od panstwa wiec zobaczymy, prawnikow mam dwoch wiec wybiore tego ktory bedzie mial lepsze warunki ...

Do góry