reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

ewel87 mnie jest chyba łatwiej z zakupami bo mam 2 dzieci i wiem czego potrzebowałam i w jakich ilościach, ale Ciebie czeka mnóstwo przyjemności z wyboru ;-)
Claudia rozumiem Cię, ja znów mam przodujące łożysko i bakterię, oba czynniki na dziś wykluczają mnie z sn, ale mam nadzieję, że wszystko do porodu będzie ok i urodzę właśnie sn; życzę Ci, żebyś tym razem przeszła wszystko znacznie łagodniej

reklama
Ewelisia ja bym zaczęła od gina i powiedział ze masz taki problem wskazaniem do cc jest tez fobia paniczny lek przed porodem każdy szpital prowieniencji uznawać zaświadczenie od psychologa czy psychiatry ale trzeba sie dokładnie wywiedzie u siebie a może weźmiesz zniecuLenie to zawsze jaks ulga no i moNa zapłacić to chyba bedIe najszybsza droga zeby miec cc albo prywatny szpital ja jestem zatem ze każdy powinien miec wybór nie chcesz rodzic naturalnie to cc
Ja sie dziś przespałam w ciagu dnia to nie chce mi sie spać Wogole to brakuje mi alkoholu nie jestem jakim s tam amatorem ale cEgos bym sie z chęcią napiła

Moj lekarz jest przeciwny cc na zyczenie zreszta moj szpital tez ale jestem zdania ze kazdy powinien miec do twgo prawo jak chce . lekarze nie daja chetnie cc na zyczenie bo to jest jednak rozlegla operacja i dla zycia mamy jest napewno bardziej niebezpieczna nic sn.

Claudia wszystko zależy od przypadku oczywiście, ja rodziłam dzieci o wadze 3200, więc to nie był teoretycznie duży problem, choć wysiłek dla mnie przeogromny, co do cc na życzenie to w moim mieście absolutnie niemożliwe bez poważnych wskazań medycznych

Ja w poprzedniej ciazy chcialam ceserka ale musialam naturalnie peklam pozszywali i po 2 tyv bylo ok ... teraz nie wiem zalezy jak sie dzidzia ulozy .... mama a ty przy porodzie poronilas czemu? Ja tez myslalam ze to bylo wczesniej. ...

U nas też odradzają cc ja pamiętam dwa lata temu jak docent namawiał mnie do sn ale no niestety pomimo wywoływania nic nie zdziałali a każda godzina była cenna więc zdecydowali się na cc...

Ja jestem w szoku ze kobieta która chce cc musi kombinować płacić lekarzowi który to zrobi... Moim zdaniem każda powinna mieć wybór i prawo decydowania o tym...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja poki co o porodzie nie myślę wiem tylko ze w tym wypadku nie chce sn. Jakbym miala jedno nie ma problemu. Nie rodzilam wiec nie wiem co mnie czeka moge probowac sn. Ale z dwojka mowy nie ma. Moja dr jest tego zdania również. I nawet przy dobrym ulozeniu ma mi dac skierowanie. Teraz kazala mi sie tym w ogóle nie przejmowac i grzecznue wytrwac do 38tc. Oby mi sie udalo. Dzis w nocy znow jak wstawalam poczulam przeszywajace klucie w podbrzuszu. Juz chciałam jechac do szpitala ale przeszlo zupelnie po krótkiej chwili. Pozniej nie mogłam zasnac i zaczelam czytac w oczekiwaniu... i tam takie info idealnie pasowalo do tego w rozdziale piąty miesiąc wiec sie uspokoilam i poszlam spać. Mam nadzieje ze nic nie zbagatelizowalam :/

Załączniki

• 1435676939860.jpg
    1435676939860.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 39
Do góry