ewelisia85
Fanka BB :)
Ja tez chciałabym cesarke ale nie bardzo wiem jak się za to zabrać żeby ją sobie załatwić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heheh ja glownie myslalam ze sie tam uczy oddychania przy porodzie itd nigdy nie bylam ani zadna moja znajoma
a to jeszcze i pielegnacja dziecka to na pewno sie przyda moj maly ma 5 lat wiec juz nie pamietam tylu rzeczy
ja pierwsze rodzilam sn a teraz nie wiem na co sie zdecyduje chcialam cesarke na zyczenie ale sie troche boje i sama nie wiem narazie staram sie o tym nie myslec i moze obawy dotyczace porodu sn mi przejda ...bo nie boje sie samego porodu a tym co jest potem(mialam hemoroidy straszne, siedziec nie umialam przez dluuuugi czas nie mowie o reszcie ...ale przy cc jest ponoc gorzej z dojsciem do siebie ) i oczywiscie boje sie komplikacji :-(. ale ja to panikara jestem a przy pierwszym nie wiedzialam co mnie czeka heheh