reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

eeeeeee mama ja bym chętnie oddała trochę tym co sobie same robią takie duże żeby wiedziały jak to kręgosłup obciąża. mnie od 2 miesięcy tak napieprzają plecy że szkoda gadać

reklama
kasia to lipa :( ale wiem cos o tym niestety , ale kurcze w takich sytuacjach to chyba pracodawca powinien miec troche wyrozumialosci, albo koledzy z pracy, ale tak bywa wlasnie :-(
moj maz pracuje za granica i przyjezdza tylko na weekendy, czasem jak chce 1 dzien wolnego to praktycznie musi brac caly tydzien... a jak sie stralismy o dziecko to musial wymyslac ze jestem w szpitalu zeby miec wolne wlasnie,a potem szef i tak mu zrobil na zlosc i zamiast tydzien wolnego zrobil mu 3 tygodnie... a nie mial tyle urlopu wiec bezplatnie siedzial, tyle dobrze ze straanka byly owocne :-)

Mi sie marzy podciaganie piersi bo mam duze ciezkie i niestety spadly juz po pierwszej ciazy a jak by sie dalo to i bym zmniejszyla je troche. Jednak jak juz dojde do siebie po porodzie karmieniu jak juz ladnie schudne to pierwsze co zrobie plastyke brzucha . Bo po tych moich odchudzaniach i po ciazy bylo w miare ale po tej juz na 100% mi sie nie sciagnie :( a chce jeszcze kiedys zalozyc stroj kapielowy dwu czesciowy i pokazac sie nago mezowi ;)

Kasia, jest coś takiego jak opieka nad chorym członkiem rodziny, 14 dni w ciągu roku przysługuje pracownikowi jeżeli chora osoba ma powyżej 18 lat chyba. Ale to już kwestia lekarza, czy wystawie takie zwolnienie.
A my dziś byliśmy na Zegrzem na grillu, i naprawdę strasznie się namęczyłam, leżeć na kocyku nie mogłam długo bo twarda ziemia, siedzieć ciężko bo bez oparcia, a przecież brzuszek mam malutki jeszcze. Chyba musimy mi załatwić krzesełko składane jak pojedziemy nad morze za miesiąc :)

Ostatnia edycja:
Dddmala ja mam ten sam problem bo jestem mała ma162 cm a moja waga startowa to 68 było :/ najmniej w życiu ważyłam 55 kg i wtedy czułam się idealnie ale utrzymać ta wagę to masakra :/

Minia ogólnie dobre staniki trochę kosztują, mi się udało akurat kupić za 16 f dwa więc niewiele. Ale teraz są wyprzedaże

chetach albo lekki lezaczek skladany :)

ja mam brzuch ogromny naprawde bardzo duzy od samego poczatku mi rosnie , zazwyczaj kobiety maja taki kolo 7 miesiaca a ja juz w polowie ciazy jest mi coraz ciezej , kregoslup czasem boli, a dzisiaj to mi sie ciezko oddychalo jakby dziecko mnie jakos uciskalo i nie mmoglam swobodnie oddychac , meczylam sie przy tej "naturalnej czynnosci dzisisiaj strasznie " :szok: mam nadzieje ze przejdzie :-)
bylam tez dzisiaj na spacerze ze szwagirka i jej 3 tygidniowym synkeim szymonkiem ale on sliczny i malutki( a juz ponad 4kg) az mnie zazdrosc brala ze jeszcze tyle czasu az mojego skarba zobacze ;-)

ja się dziś dowiedziałam że mojego męża siostrzenica która ma 17 lat jest w ciąży 4 tygodnie niżej niż ja. jej mama też pierwsze dziecko urodziła w jej wieku. jak dla mnie patologia. dzieci rodzą dzieci.

ja bym chciała sobie zrobić po urodzeniu lipofilling przeszczep tłuszczu z ud lub brzucha do pośladków. mam dupę tak płaską że spodnie mi się nie trzymają. a to takie 2 w 1 bo pozbywam się nadmiaru tam gdzie mam za dużo a wstrzykują tam gdzie go za mało

reklama
Miniaaa 17 lat to a tak nie mało w sumie najmłodsza jaka spotkałam miała 12 ale jak patrzę na koleżanki mojej córki to niektóre juz maja staniki oczywiście moja sie uparła i musiałam jej łupić takie topiki krótkie bo mówi ze jak sie rozbierają na wf to duO dIewczynek ma juz szok a przecież one maja po 10 lat juz odwadze to nie wspomnę przychodzi do nas sąsiadki córka a ma nogę grubsza odemnie
Ja po schodach jak chodzę to robię przerwę w połowie bo jak wejdę na gore to mi sie w głowie kręci
Kasia a nie możecie gdzieś za kasę załatwić tego zwolnienia a mi zawsze wydawało ze 4 dni mozna na zadanie wziasc ale może to sie zmieniło ? Chyba jutro sie uduszę własna ręka bo mam taki bałagan nie wiem kiedy dążę to posprzątać kupiłam taki regał na zabawki http://www.ikea.com/gb/en/images/pr...e-combination-orange__0351131_PE547502_S4.JPG

Do góry