reklama
dziewczyny, a ja od wczoraj niee zalagladalam a tu takie rozmowy mnie ominely :-)
ja sobie pozwalam zjesc w ciazy , w szczegolnbosci jak na weekend maz przyjezdza, to jakas pizza, w niedziele lody czy kawa mrozona jakies ciasto, w ciagu tygodnia staram sie jesc mniej, ale i tak kolacje, czasm cos slodkiego jadam a tendencje mam , bo i niediczynnosc taerrczycy rowniez robii swoje
ja tez mam nadzieje ze 90 nie przekrocze :-( a moja waga najlepsza to 60-63 przy zwroście 164 ale ciezko mi ja utrzymac niestety. w ciazy startowalam z 69,5 :-(
ja sobie pozwalam zjesc w ciazy , w szczegolnbosci jak na weekend maz przyjezdza, to jakas pizza, w niedziele lody czy kawa mrozona jakies ciasto, w ciagu tygodnia staram sie jesc mniej, ale i tak kolacje, czasm cos slodkiego jadam a tendencje mam , bo i niediczynnosc taerrczycy rowniez robii swoje
ja tez mam nadzieje ze 90 nie przekrocze :-( a moja waga najlepsza to 60-63 przy zwroście 164 ale ciezko mi ja utrzymac niestety. w ciazy startowalam z 69,5 :-(
Ostatnia edycja:
M
mama290
Gość
Miniaaaa niektóre robią sa takie cycki a ty masz naturalne
Kasia jak masz normalnego lekarza rodzinnego to powinien spokojnie wystawić l4
Kasia jak masz normalnego lekarza rodzinnego to powinien spokojnie wystawić l4
Katarzyna92
Fanka BB :)
Mama no właśnie nie bardzo mam normalnego ale zadzwonię do znajomej położnej może mi coś załatwi bo M się strasznie upiera ja nie koniecznie ale jak znowu będę go potrzebować to nie dostanie wolnego
Katarzyna92
Idę w tym tygodniu co będzie tylko czekam na konkretny dzień i godzinę bo ona mi załatwia...
Jak bylam w szpitalu po poronieniu i miałam łyzeczkowanie mąż poprosił o zwolnienie to lekarz pow ze z jakiej racji chodzę przecież jestem sprawna i nie dostał mój mąż... Wiec zależy dużo od lekarza
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
reklama
Katarzyna92
Dddmala kochana firma mojego M jest tak głupia ze szkoda gadać powiedzą mu ze jak znajdziesz kogoś kto za ciebie przyjdzie to dostanie i to działa na takiej zasadzie...