reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Miniaaaa Gg wow chyba nawet nie potrafię sobie wyobrazic tego rozmiaru
Ona ja kupowałam tutaj w lasenzie i tam była ta babka co dobierała rozmiar jeszcze jest Ann summers no i victoria secret ale to trzeba by było do Londynu jechać w Pl zawsze kupuje w intimisi ale tam nie maja dużych rozmiarów

Jeju to ja znowu lubie moj maly biust i jak mam teraz wiekszy ( przy was dalej maly) to nie wiem co mam z nim poczac biust dodatkowo dodaje optycznie masy i ten nrzuszek mam juz spory. Spoko jeszcze 4 miesiace i wracamy powoli do staryxh rozmiarow :-)

Hej,ja niestety tez z tych nie filigranowych i biust startowalam od 75e a teraz juz mam rozmiar wiekszy i znowu czuje,ze rośnie:/ wolałabym male zgrabne piersi ale niestety mam co mam;) byleby dzidzi mogli pic mleko do woli;)

No ja dzisiaj rano na wadzę 58kg więc 8kg na plusie a co do biustu to ja zawsze miałam mały ale faktycznie teraz już muszę się chyba przerzucić na kolejny rozmiar większy...

Ja z 85C na 85DD przeskoczyłam już, a to pewnie jeszcze nie koniec haha. Jak dojna mućka normalnie wyglądam :p wolałam swój biust przed ciążą, bo przynajmniej był jędrny, a teraz z racji wielkości zaczyna działać grawitacja...

Ale dziewczyny macie niedzielne tematy :) ja jakos poki co sie dobrze prowadze;) cycki dalej mieszcza sie w moje 80D i lubie swoj biust zobaczymy co będzie dalej a waga tez stoi tzn przybralam tyle co stracilam do 14tc zobaczymy pozniej. Staram sie pilnować i na pewno nie jesc za 3. Poki co jem dosc malo nie mam ssania ani zachcianek. Zobaczymy jak dalej :) Lato to dobra pora na ciaze pod wzgledem jedzenia. Te wszystkie warzywa i owoce... Na jesieni będą jabłka i dynia. Dostarczymy dzieciom mase witamin :)

reklama
Dziewczyny mam pytanie z innej półki bo mój M narazie jest na l4 do końca miesiąca ale chciałby dostać opiekę na mnie bo niestety jesteśmy bez samochodu wszędzie muszę jeździć komunikacją jeszcze teraz nie najlepiej się czuje a jak przyjdą wyniki i będziemy musieli jechać do szpitala to pracodawca nie da mu wolnego a na wcześniejszego urlopu również nie dostanie:( Orientujecie się gdzie musimy się udać i czy jest szansa ze dostanie zważywszy na to że ja jestem na l4???

Do góry