reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Miniaaaa Gg wow chyba nawet nie potrafię sobie wyobrazic tego rozmiaru
Ona ja kupowałam tutaj w lasenzie i tam była ta babka co dobierała rozmiar jeszcze jest Ann summers no i victoria secret ale to trzeba by było do Londynu jechać w Pl zawsze kupuje w intimisi ale tam nie maja dużych rozmiarów

Jeju to ja znowu lubie moj maly biust i jak mam teraz wiekszy ( przy was dalej maly) to nie wiem co mam z nim poczac biust dodatkowo dodaje optycznie masy i ten nrzuszek mam juz spory. Spoko jeszcze 4 miesiace i wracamy powoli do staryxh rozmiarow :-)

Hej,ja niestety tez z tych nie filigranowych i biust startowalam od 75e a teraz juz mam rozmiar wiekszy i znowu czuje,ze rośnie:/ wolałabym male zgrabne piersi ale niestety mam co mam;) byleby dzidzi mogli pic mleko do woli;)

No ja dzisiaj rano na wadzę 58kg więc 8kg na plusie a co do biustu to ja zawsze miałam mały ale faktycznie teraz już muszę się chyba przerzucić na kolejny rozmiar większy...

Ja z 85C na 85DD przeskoczyłam już, a to pewnie jeszcze nie koniec haha. Jak dojna mućka normalnie wyglądam :p wolałam swój biust przed ciążą, bo przynajmniej był jędrny, a teraz z racji wielkości zaczyna działać grawitacja...

Ale dziewczyny macie niedzielne tematy :) ja jakos poki co sie dobrze prowadze;) cycki dalej mieszcza sie w moje 80D i lubie swoj biust zobaczymy co będzie dalej a waga tez stoi tzn przybralam tyle co stracilam do 14tc zobaczymy pozniej. Staram sie pilnować i na pewno nie jesc za 3. Poki co jem dosc malo nie mam ssania ani zachcianek. Zobaczymy jak dalej :) Lato to dobra pora na ciaze pod wzgledem jedzenia. Te wszystkie warzywa i owoce... Na jesieni będą jabłka i dynia. Dostarczymy dzieciom mase witamin :)

reklama
Dziewczyny mam pytanie z innej półki bo mój M narazie jest na l4 do końca miesiąca ale chciałby dostać opiekę na mnie bo niestety jesteśmy bez samochodu wszędzie muszę jeździć komunikacją jeszcze teraz nie najlepiej się czuje a jak przyjdą wyniki i będziemy musieli jechać do szpitala to pracodawca nie da mu wolnego a na wcześniejszego urlopu również nie dostanie:( Orientujecie się gdzie musimy się udać i czy jest szansa ze dostanie zważywszy na to że ja jestem na l4???

Do góry