reklama
ona_13
Fanka BB :)
Hehe no.facet to się.cieszy. A ja mam dość mojego ogromnego biustu, pomniejszyla bym go chętnie o przynajmniej 3 rozmiary. Mi po poprzedniej ciąży został jaki miałam w ciąży nie wrócił do poprzedniego rozmiaru, oby teraz tak nie bylo
Ja myślę, że nie ma opcji nie mieć nowego stanika i ja już od ponad miesiąca mam nowy dwa rozmiary większy. Pod koniec ciąży kupię znów ale już do karmienia.
Mi się podoba teraz mój biust a niestety po pierwszej ciąży mi zmalał w stosunku do tego jaki był przed...
Claudia ja w pierwszej ciąży od 25 tygodnia do końca przytyłam tylko 4 kg.
Mi się podoba teraz mój biust a niestety po pierwszej ciąży mi zmalał w stosunku do tego jaki był przed...
Claudia ja w pierwszej ciąży od 25 tygodnia do końca przytyłam tylko 4 kg.
ona_13
U mnie w rodzinie tylko ja tak mialam ze mi biust większy został. Marzę o rozmiarze D . Duży biust dodaje tylko niestety kg na wadze i wieczne wkurzanie się w szukaniu odpowiedniego stanika
U mnie w rodzinie tylko ja tak mialam ze mi biust większy został. Marzę o rozmiarze D . Duży biust dodaje tylko niestety kg na wadze i wieczne wkurzanie się w szukaniu odpowiedniego stanika
Ja mam średni biust (65 F teraz) i taki chciałabym by został. Ale pewnie nie zostanie.
A jak jest problem ze znalezieniem stanika to trzeba szukać w sklepach które mają rozmiary aż do k i obwody od 60. Raz się skorzysta z pomocy braffiterki a potem można nawet na necie zamawiać.
ona_13
No właśnie jak pojadę do pl to chyba pójdę do takiej babki by mi idealnie dopasowala, już dawno powinnam iść. Bo teraz ogólnie to mam 75 FF. Bo w uk to.u mnie nie ma takiego sklepu z sama bielizna. I kupuje w debenhams bo tylko tam mają takie rozmiary :/
reklama
nooooo to dziewczyny nie chcę się licytować ale ja 2 tygodnie temu kupowałam stanik rozmiar 75 GG więc do porodu chyba będę miała ZZ...
ja przez to że biust mi tak urósł to wyglądam jak potwór. brzuch mały a cyce jak donice
ja przez to że biust mi tak urósł to wyglądam jak potwór. brzuch mały a cyce jak donice