reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Stella - moja obecna ciaza jest dzieki in vitro... Gleboko wierze, ze teraz sie uda szczesliwie!
A ja mieszkam niedaleko Krakowa ;)
Dziewczyny my przez 3 lata leczenia wydalismy ponad 30 tys. I wydalibysmy jeszcze wiexej, by spelnic marzenie :) wiele sobie odmawialismy, pojawialy sie kredyty... Ciezka i kreta draga byla. Obysmy wszystkie ciaze donosily!!!! Szczesliwie urodzily :)
Milego dnia zycze!

reklama
An_ma ja też jestem w ciąży po in vitro;-)
Jutro mam USG serduszkowe i niesamowicie się stresuję;-(
Udało Nam się za drugim transferem, drugie podejscie w programie rządowym.

Caliczkaa - musicie bardzo wierzyc w dzieciatko! Ja juz jestem poiusg serduszkowym ;) choc tez bardzo sie balam tego usg. Ale jak juz serduszko zobaczylismy to sie poplakalam ;) nam tez sie udalo za drugim transferem. Pierwszy mialam w grudniu. Powodzenia!!!!

Hej dziewczyny ale naprodukowalyscie:-)Witam wszytskie nowe I gratuluje:-)
U mnie nadal objawy delikatne:confused2:nic wielkiego sie nie dzieje troszke mnie to stresuje:eek:

Właśnie jak boli brzuch np to się martwię czy jest ok jak przestanie boję się że dziwne że objawu nie ma....
Ja czasami mam wrażliwe piersi Ale nie ciągle . Miałam 3 dni takie co ciągle bym spała a teraz przeszło tylko ciągnie w brzuchu i nic więcej

Ewel w ostaniej ciazy (ktora stracilam ) przytulalam sie z kibelkiem ciagle do tego stopnia ze bralam leki a teraz taka cisza szkoda ze wszytskie moje ciaze nie byly takie sympatyczne jak ta :-)

reklama
Do góry