reklama
każda z Nas by chciała już zobaczyć serduszko i wiedzieć że wszystko jest ok ale musimy się uzbroić w cierpliwość. ja miałam wizytę z synkiem w 5 tygodniu i nawet pęcherzyka nie było. a w 6 tygodniu i 3 dni było już serduszko. betę w 5 tygodniu miałam 176. a niektóre kobiety w 5 tygodniu mają hcg już 4 cyfrowe
hej dziewczynki!
Jestem z 3city
Termin 04.11.
W czwartek USg i wizyta.
Ostatnia ciąża z invitro w 10 tygodniu rozwiązana z powodu nie bijącego serduszka
Modlę się by teraz było wszystko ok
Jestem z 3city
Termin 04.11.
W czwartek USg i wizyta.
Ostatnia ciąża z invitro w 10 tygodniu rozwiązana z powodu nie bijącego serduszka
Modlę się by teraz było wszystko ok
Nareszcie ktoś z 3miasthej dziewczynki!
Jestem z 3city
Termin 04.11.
W czwartek USg i wizyta.
Modlę się by teraz było wszystko ok![]()
Ja czekam na wizytę u gina 31 marca na poprzedniej był tylko pęcherzyk
Za mną też chodzi rosół, ja nie wiem co w tym jest.. na zachcianki chyba za szybkowikcia2007 bardzo mi przykro. trzymam kciuki za następny raz :-)
ja dziś czuję się jak bym miała ciągle chorobę lokomocyjną. i będę gotować rosół ten który czułam w buzi i w pokoju :-)
stella1980 witam na forum i gratulujemy. postaraj się od siebie odgonić złe myśli i myśl pozytywnie :-) ja trzymam kciuki mocno.
kinga1111 wiem że Wejherowo to nie trójmiasto ale daleko do Was nie mam.
co do mojej bety to już się przekonałam że niskim poziomem nie ma się co przejmować tylko trzeba patrzeć na przyrosty. teraz też się nie śpieszę z betą. test w 31 dniu cyklu był negatywny. powtórzyłam dopiero w 35 dniu i był pozytywny.
co do mojej bety to już się przekonałam że niskim poziomem nie ma się co przejmować tylko trzeba patrzeć na przyrosty. teraz też się nie śpieszę z betą. test w 31 dniu cyklu był negatywny. powtórzyłam dopiero w 35 dniu i był pozytywny.
stella1980 witam na forum i gratulujemy. postaraj się od siebie odgonić złe myśli i myśl pozytywnie :-) ja trzymam kciuki mocno.
Nie zauważyłam, że Ty z Wejherowa
reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Hej jestem
Mija mama jak to mama od razu cos wyczaila i powiedzialam ze jestem w ciąży. Jak zwykle się poplakali.
Co wizyt w ciąży to czasami wczesna wizyta jest zalecana. Ja poszlam bo balam się o hormony i dobrze bo okazało się ze mam za wysokie TSH.
Witam nowe mamy
A Kamilove Jan nie ma tak nie ma a Olenka gdzieś Ty ???
Mija mama jak to mama od razu cos wyczaila i powiedzialam ze jestem w ciąży. Jak zwykle się poplakali.
Co wizyt w ciąży to czasami wczesna wizyta jest zalecana. Ja poszlam bo balam się o hormony i dobrze bo okazało się ze mam za wysokie TSH.
Witam nowe mamy
A Kamilove Jan nie ma tak nie ma a Olenka gdzieś Ty ???