reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Hej :-) Jestem po usg połówkowym, wszystko z dzidzią dobrze. I potwierdziło się, że to córeczka. Mała waży ok. 500 g

Claudia mi dzisiaj lekarz jak robił połówkowe to też coś włączył, żeby dokładnie serduszko obejrzeć. Oceniał komory, przedsionki, zastawki, przepływy na aorcie i żyle płucnej chyba. Było widać kolory niebieskie i czerwone. Nie wiem czy to echo serca, ale wszystko było dobrze widać z mojej perspektywy laika

Malaja ja już miałam orientacyjną wagę podawaną 2 razy: w 20 tyg 390g, w 22 tyg 500g

Gosikk gratuluję!

gosikk, reni gratuluję Wam córeczek (reni Twója maleńka waży już całkiem sporo ;-))

U mnie przepływy to standard, więc myślałam, że inni lekarze też je zawsze sprawdzają, co do echa serca ja nigdy nie robiłam, ale usg połówkowe miałam bardzo szczegółowe, poza tym nie ma wskazań do dodatkowych badań i obserwacji

Mój mąż już wyjechał i czuję jakby ktoś mi umarł, dobija mnie ta rozłąka :-(

Gosik gratulacje!
ja +4 brzuszek już widać, troszkę szybciej się męczę i zdazają mi się lekkie zawroty głowy po wstaniu...

hej mamuśki :-) ja przepływy miałam robione na usg genetycznym pierwszym. teraz na połówkowym nie bo w lux med nie mają dobrego sprzętu dla tego idę dodatkowo na jeszcze jedno połówkowe prywatnie 06.07 z mężem.

ja dziś już zaliczyłam zakupy i plac zabaw z synkiem :-) padam na pysk. plecy moje strasznie dostają bo cycki mam ogromne. przytyłam nie dużo a wyglądam jak potwór.

rwini gratulację córeczki i wagi :-) duża dziewczynka

Reni gratulacje ja na podawana wagę to biore poprawkę ale 500 to naprawdę dużo w tym okresie dziecko dość szybko rośnie i przybiera może ci sie szykuje duże dziecko :)
Aleli znam ten ból bo moj dość często wyjeżdża raz na krótko raz na dłużej
U nie dziś szał pal od wchodzenia na schody aż mi sie w głowie zakręciło teraz będę grzecznie siedzieć i czekać na efekty :)

reklama
Do góry