reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

O dziewczyny to sporo przytyłyście, ciekawe jak będzie ze mną, na razie jestem na +5kg myśle, że to nie jest dużo, moja koleżanka już +16kg, a odżywia się zdrowo i ćwiczy

reklama
hej :-) ja byłam na długim spacerze z synkiem. nałaziłam się jak głupia. ja dużo chodzę staram się żyć aktywnie. co do kilogramów to ja w pierwszej ciąży też przytyłam pod 30 kilogramów i ciężko mi było zgubić.

a co do pokrzywy jest jak najbardziej dozwolona w ciąży ale trzeba uważać bo przeczyszcza i to bardzo mocno.

Jamjuz 7-8 kilo na plusie a naprawde uwazam co jem no nic ja zawsze mialam ciezko z waga i zeby utrzymac szczupla sylwetke musialam sie pilnowac abteraz jednak jem i kolacje i czasami chleb jak mi sie slabo robi a normalnie sobie na to nie pozwalam. No nic mam nadzieje ze mi sie uda to zgubic

Hmm widziałam przepływy w kolorach i dokładnie badano serce. Odtwarzane były prace komór. Na necie wygooglowalam film echo serca i wyglądało tak samo. Mam też szczegółowy opis i pomiary. Upewnie sie i zadzwonię podpytam.My oczekujemy syna. Ważył 340g w 20t1d choć wg usg to +6 dni.

Ostatnia edycja:
Hejka,

ja tak + 0,7 kg. jak narazie ale brzuch juz spory wywala, i celulit tez wielki na nogach bleeeh:)

Gratuluje dziewczęta dzieciaczków Reni, Cheetah, Agami

Cheetah gratki:) ja jem coraz więcej hmmm ile przytyłam ostatnio nie wiem powiem szczerze bo waga sobie kompletnie nie zawracałam głowy ja nie mam problemu zeby zrzucić albo dojść do jakiejś sensownej wagi ja juz mam 10 spokojnie na plusie brzuch duZy i dZiecie fika dość mocno ale jeszcze pod ręka nie czuć muszę meble zamówić a tak mi sie nie chce ze szok będę siedzieć na tym bałaganie jeszcze z tydzień jak nic

U mnie niecałe +4kg. Najbardziej widzę to po udach i kolanach. Mam tendencję do zbierania wody. Dużo jem zielska i owocow. Nie objadam sie ale tez w tej ciazy nie czuje takiego wilczego głodu i nie moge jeść dużych porcji bo potem lata mi to po przełyku.

reklama
Do góry