reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Ja mam na szczęście wysoko łożysko i dzięki temu jestem spokojniejsza
Ale głową w dół dziś lezala he musze się oswoić z tym ze to dziewczynka babiniec mamy w rodzinie po stronie męża i mojej same dziewczyny mojej mamy to 3 wnuczka i moich teściów tez będzie 3 wnuczka) a imię... Nie wiem mój mąż ciągle nie zdecydowany
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Agami jakie echo serca miałaś? Takie ze sluchalas bicia serca? Przepływy tez miałam ale w 11tyg to są inne i teraz robi się inne jeśli są wskazania np płód rośnie wolno to sa przepływy między lozyskiem a pepowina które najczęściej robi się w 3 trym jeśli nie ma wskazań
A echo serca to robia w połowie ciąży gdy już jest wykształcone.l ewentualnie wcześniej gdy są jakieś wady widoczne. Wiec to co miałaś miał każdy w 11 tyg spr jak serduszko bije czy miarowo czy nie ile uderzeń na min itp ale to nie jest echo serca.
Echo jest dodatkowym. Badaniem
Echo jest dodatkowym. Badaniem
Ostatnia edycja:
finkemma
Fanka BB :)
Ewel gratuluje coreczki ja mam lozysko nisko ale wiekszosc jest na przedniej scianie brzucha tyle ze niziutko.
reklama
M
mama290
Gość
echo serca jest to badanie gdzie lekarz głownie skupia sie na budowie serca bardzo dokładnie je ogłada i klatkę piersiowa dziecka plus robi przepływy w sercu wtedy na monitorze widać czerwono niebieskie kolory z regoly nagrywają jakieś pare sekund prace serca i dotwarza je potem i patrzy jak sie zastawki zamykają i chyba trzeba wstrzymać oddech na chwile ale nie wiem czy to przy tym badaniu bo juz nie pamietam