reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mialam takie przepływy sprawdzane serduszka w 15 tygodniu wtedy były kolory czerwone i niebieskie. U nas W Pl echo do serca to dodatkowe badanie koszt 360zl.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Czesc dziewczyny i u nas z wycieczki nad Jezioro nic :-(. Corka po szkole zwymiotowala i obudzila sie z goraczka ... lato nadchodzi :-(

Ja tez mialama dokładnie sprawdzane serduszko na połówkowym ale pójdę jeszcze raz zeby dokładniej obejrzeli ja mam kosmetyczna wadę serca i mam wskazanie i sam dla spokojności chce sprawdzić u mnie zaraz zaczynaja podłogo ahoj przygodo pózniej ustawianie mebli z powrotem nie lubie bałaganu :)
Kinia niby n przyszły tydz ma byc 30 stopni heheheh zobaczymy bo ostatnio słońce grzeje jak głupie u mnie

Mama moja corka chyba jest chora na upal w uk bo co roku ma goraczke z wymiotami jak jest goraco a u nas tez grzeje caly tydz bylo po 28 stopni

U mnie było mniej ale grzało ostro siedziałam w cieniu i w nogi mi tak garzalo u mnie na całe szczęście choroby bardzo żadko w zimę z regoly

gosiiik super ze zdrowa coreczka :)
ja przytylam jakos 7 kg juz
a poprzedniej ciazy na poczatku malo przybieralam a potem nagle w 5 miesiacu 5kg. teraz tyje od samego poczatku ale w miare regularnie , zobaczymy jak skoncze 5 miesiac i porownam kilogramy hehh

Witam:)
Gosik gratuluję udanej wizyty i małej kobietki...
Ja już 9 kg na plusie od początku ale teraz muszę się martwić żeby malutki przybierał na wadzę a nie ja:D
Dziewczyny nie mogę się dziś do niczego zebrać ogarnęłam tylko z grubsza kuchnię:(

reklama
Do góry