reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mialam takie przepływy sprawdzane serduszka w 15 tygodniu wtedy były kolory czerwone i niebieskie. U nas W Pl echo do serca to dodatkowe badanie koszt 360zl.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Czesc dziewczyny i u nas z wycieczki nad Jezioro nic :-(. Corka po szkole zwymiotowala i obudzila sie z goraczka ... lato nadchodzi :-(

Ja tez mialama dokładnie sprawdzane serduszko na połówkowym ale pójdę jeszcze raz zeby dokładniej obejrzeli ja mam kosmetyczna wadę serca i mam wskazanie i sam dla spokojności chce sprawdzić u mnie zaraz zaczynaja podłogo ahoj przygodo pózniej ustawianie mebli z powrotem nie lubie bałaganu :)
Kinia niby n przyszły tydz ma byc 30 stopni heheheh zobaczymy bo ostatnio słońce grzeje jak głupie u mnie

Mama moja corka chyba jest chora na upal w uk bo co roku ma goraczke z wymiotami jak jest goraco a u nas tez grzeje caly tydz bylo po 28 stopni

U mnie było mniej ale grzało ostro siedziałam w cieniu i w nogi mi tak garzalo u mnie na całe szczęście choroby bardzo żadko w zimę z regoly

gosiiik super ze zdrowa coreczka :)
ja przytylam jakos 7 kg juz
a poprzedniej ciazy na poczatku malo przybieralam a potem nagle w 5 miesiacu 5kg. teraz tyje od samego poczatku ale w miare regularnie , zobaczymy jak skoncze 5 miesiac i porownam kilogramy hehh

Witam:)
Gosik gratuluję udanej wizyty i małej kobietki...
Ja już 9 kg na plusie od początku ale teraz muszę się martwić żeby malutki przybierał na wadzę a nie ja:D
Dziewczyny nie mogę się dziś do niczego zebrać ogarnęłam tylko z grubsza kuchnię:(

reklama
Do góry