reklama
Doktorka pow ze jeśli dziecko źle. Rośnie to wtedy wcześniej a tak w 3 trym ze jest wszystko ok zrobi je na następnym usg. Nie wiem ufam jej bo to dobra doktorka bardzo. Juz nie szukam dziury w całym jest wszystko dobrze i wierzę że tak będzie.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
M
mama290
Gość
Ja jakbym nie miała takich problemów wcześniej to bym tez pewnie olała te przepływy ale chłopaki ważyli po 200 g na połówkowym żałuje trochę ze nie skopiowałam karty ciazy pózniej jak juz dostałam cal dokumentacje to chciałam jak najszybciej dojechać do innego szpitala a moj mi zrządził ze pojedMy do domu i skopiujesz na pamiątkę Wogole to dziś mnie zabił tekstem ja juz planowałem zakupy dla dziewczynki i juz myślałem jak będę robił zdjęcia w sukienkach ale mi sie trafił egzemplarz mi tez sie często kręci w głowie i wlaczyl mi sie apetyt aż mi czasem burczy w brzuchu a jem w miarę często muszę sie zważyć
ja wciąż ważę tyle samo. przytyłam 4 kilo. do puki nie przestanę wymiotować to raczej nie przytyję. zaglądałam ostatnio do karty ciąży z Jasiem i między 20 a 25 tygodniem przytyłam 8 kilogramów.... ooooooo masakra. oby teraz tak nie było. mnie do tej pory się nie kręciło w głowie i ogólnie było ok. od paru dni gorzej się czuję. wczoraj o tym pisałam że ciągle jestem zmęczona i mam samopoczucie na poziomie -100
gosikkk
Fanka BB :)
hej
ja od początku ciąży przytyłam 2,5 kg.
dziś byłam w szpitalu na badaniach prenatalnych (usg) i wszystko dobrze!!!! Mala wazy 382 gr, wszystko ma na miejscu :-) zadnych oznak toksoplazmozy nie ma. Niestety łożysko przodujące nadal jest, lekarz mówił, że jeśli do 30 tyg się nie zmieni to będą chcieli położyć mnie w szpitalu.... Coś tam zaczynałam przebąkiwać, że tyle czasu w szpitalu nie chce leżeć, ale doktor prawie na mnie nakrzyczał, mówiąc że to jest niebezpieczne dla mnie itp. Dlatego już grzecznie leżę i jeśli trzeba będzie to poleże te 2 miesiące w szpitalu, oby wszystko skończyło się dobrze :-) najgorsze jest to, że mąż wyjeżdża na 3 tygodnie i sama zostaje z dzieciakami .....
dzisiaj pierwszy raz stresowałam się będąc w szpitalu - nie tyle badania co tego miejsca .... aż ciary miałam ...
ja od początku ciąży przytyłam 2,5 kg.
dziś byłam w szpitalu na badaniach prenatalnych (usg) i wszystko dobrze!!!! Mala wazy 382 gr, wszystko ma na miejscu :-) zadnych oznak toksoplazmozy nie ma. Niestety łożysko przodujące nadal jest, lekarz mówił, że jeśli do 30 tyg się nie zmieni to będą chcieli położyć mnie w szpitalu.... Coś tam zaczynałam przebąkiwać, że tyle czasu w szpitalu nie chce leżeć, ale doktor prawie na mnie nakrzyczał, mówiąc że to jest niebezpieczne dla mnie itp. Dlatego już grzecznie leżę i jeśli trzeba będzie to poleże te 2 miesiące w szpitalu, oby wszystko skończyło się dobrze :-) najgorsze jest to, że mąż wyjeżdża na 3 tygodnie i sama zostaje z dzieciakami .....
dzisiaj pierwszy raz stresowałam się będąc w szpitalu - nie tyle badania co tego miejsca .... aż ciary miałam ...
Gosikk powiem ci ze pierwszy raz spotkalam sie ze lekarz tak naciska na szpital juz od 30 tyg jak masz "tylko" przodujace bez innych anomalii. Mi kazal duzo lezec ale w domu.
Moje dziecko sie obudzilo no prosze lala caly dzien przyczajony tygrys a teraz jej sie na fikolki zebralo na noc
Moje dziecko sie obudzilo no prosze lala caly dzien przyczajony tygrys a teraz jej sie na fikolki zebralo na noc
gosikkk
Fanka BB :)
Claudia31 mnie też to zdziwiło, bo z tego co czytałam to trzeba leżeć w szpitalu jeśli są chociaż plamienia a ja póki co (tfu tfu) nie miałam ....
moja mała fika ale nie dziwię się, zjadłam czereśnie, potem śledzika, potem pączka i popiłam zimnym mlekiem :-)
moja mała fika ale nie dziwię się, zjadłam czereśnie, potem śledzika, potem pączka i popiłam zimnym mlekiem :-)
gosikk serdecznie gratulację :-) duża dziewczynka :-) jeśli Cię wezmą do szpitala i wszystko będzie ok to Cię wypuszczą ze wskazaniem leżenia i tyle. nie ma się co martwić na zapas.
jak ja bym zjadła taki zestaw to bym do rana nie wyszła z toalety :-) fajnie że możecie wszystko jeść. zazdroszczę....
jak ja bym zjadła taki zestaw to bym do rana nie wyszła z toalety :-) fajnie że możecie wszystko jeść. zazdroszczę....
reklama
Gratki Ewel córci suuuper :-)
Fajnie macie dziewczęta z ruchami ja dalej nie poznaje nic akiego tylko mnie ciagle kłuje w bokach i na dole brzucha.
Gosikkk dobrze ze u ciebie też dobrze, wypoczywaj na maksa czytaj ksiązki, leż dużo i będzie git.
Starszy dzieciaczek niech mniejszego zapbawia i bedzie dobrze
Fajnie macie dziewczęta z ruchami ja dalej nie poznaje nic akiego tylko mnie ciagle kłuje w bokach i na dole brzucha.
Gosikkk dobrze ze u ciebie też dobrze, wypoczywaj na maksa czytaj ksiązki, leż dużo i będzie git.
Starszy dzieciaczek niech mniejszego zapbawia i bedzie dobrze