reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

ja sie chyba powoli rozpadam heh a co to bedzie pozniej. moge spac tylko na prawym boku... :/ na plecach mnie poddusza.... a na lewym nie da rady bo mnie od razu kregosłup boli(mam w czesci ledzwiowej kilka przepuklin).... a to dopiero połowa....... na szcescie od dzis przedszkolne wakacje, wiec do wrzesnia spokoj z codziennym dreptaniem :-D

sorki ze nie odniosłam sie do Was wiecej... wlasnie sie pakuje. w nocy w droge... jedziemy 550km do tesciow na ok tydzien. chlopcy sie juz dziadkow doczekac nie moga :D

reklama
Kasia mam nadzieję,że szybko zlecą Ci dwa tygodnie niepwności i wszystko będzie pomyślnie :) kurka chciałabym już poczuć malucha...strasznie wam zazdroszczę,że możecie już czuć swoje dzieciaczki:) a ja połówkowe mam najdalej bo dopiero 22.07, eh naczekam się :/

Jezu dziewczyny wlasnie wrocilam z pracy i tak sie zdenerwowalam ze az zwymiotowalam czasem nie mam sil ....
Dzis chyba was nie nadrobie ...:-(

Jezu dziewczyny wlasnie wrocilam z pracy i tak sie zdenerwowalam ze az zwymiotowalam czasem nie mam sil ....
Dzis chyba was nie nadrobie ...:-(

Kinia a co cie tak zdenerwowało?
Ty po nocach nie mozesz pracowac!!!

A ja robilam wczoraj mizerie i zamiast smietany zaczełam wkładac maslo roslinne :) hmmm przy tesciowej w dodatku;)

Duszności tez mam od jakiegos czasu ciezko mi sie oddycha, a spie tylko na lewym boku bo w prawym kłuje i dzidzia chyba tam swiruje bo mnie cos kłuje.

Ja się staram zasypiac na lewym boku ale mi nie wygodne, i budzę Się to śpię już na prawym. A najlepiej spało mi się na brzuchu :/ a z tą skleroza to masakra czasem. Mi już też czasem zdazylo się coś z lodówki dać do półki a rzeczy z półki do lodówki. I leci mi normalne czasem wszystko z rąk jakoś tak dziwnie.

Mama_32 bo w firmie syf kierowcy nam odchodza a ja jestesm managerem w transport office i wszyscy do mnie a czemu tak a czemu tyle a jak dlugo poprostu masakra juz mam dosc ich i tego syfu tam..

Halo dzien dobry:) Ewel ty juz na pewno nie spisz i obgryzasz paznokcie do tej 18 ;) co tam przy piatku dziewczynki? Kinia ty nie możesz miec takich stresow w pracy! Mnie dzis od rana swedzi w gardle i leci z nosa wrrr znow cos pyli :[

Sylka jak pamietasz:)) wiesz co dziwnie jestem. Spokojna dziś mam dużo do ogarnięcia to zleci w mig bo jadę właśnie na badania potem siostrzenica obiecałam zabrać na lody z racji początku wakacji :) potem z młodsza siostrzenica 6miesieczna mam isc na spacer żeby siostra moja coś mogła. Ogarnąć a potem z mężem na obiad się umowilam przed usg i na usg:)
Nic dobrej myśli jestem czuje to moje dziecię wiec musi być dobrze... :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Witanko,

Kinia idz na zwolnienie i niech się sami martwią, też nie mają do kogo mieć teraz pretensji.
Ja dziś wcześniej wstałam to w pracy już od 7dmej urzęduję ale przekabace szefową żeby o 15stej wyjść chociaż.
W weekend chyba musi być szoping gdyż za tydzień chrzciny a potem jeszcze impreza jedna rodzinna a naprawdę nie mam kiecki w która bym wlazła. Kolezanki z pracy chciały mnie poratować ale tez za chude te ich kiecki.
Jakoś tak mam ochotę na upiększenia ostatnio:-) widać ze wróciło mi trochę energii musze w końcu włosy farbnąc bo odrosty maja z 5cm, pazurki tez takie nieogarnięte ogólnie takie ładne Panie chodza teraz po ulicach bo ciepło więc i umalowane i ubrane a ja tylko trampki sportowe koszulki i ostatnio jedne spodnie bo jedne jeszcze wciskam. Cos z tym trzeba zrobić. No z figury to nici ale kit tym na razie się nie przejmuje, ważne żeby dzidzia rosła.

Wiec mpze w weekend zaszaleje ciut z szopingiem chociaż.

Ewel trzymam kciuki za badania dziś czy ktoś jeszcze dziś ma?
Kasia się wyspałaś odpoczęłaś troszkę?
Sylka a ty jesteś alergikiem?

Na obiad białe kiełbaski cieniutkie pikantne zapiekane z pieczarkami, cebulką i szynką szwardzwaldzką:happy:

Do góry