reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

ja sie chyba powoli rozpadam heh a co to bedzie pozniej. moge spac tylko na prawym boku... :/ na plecach mnie poddusza.... a na lewym nie da rady bo mnie od razu kregosłup boli(mam w czesci ledzwiowej kilka przepuklin).... a to dopiero połowa....... na szcescie od dzis przedszkolne wakacje, wiec do wrzesnia spokoj z codziennym dreptaniem :-D

sorki ze nie odniosłam sie do Was wiecej... wlasnie sie pakuje. w nocy w droge... jedziemy 550km do tesciow na ok tydzien. chlopcy sie juz dziadkow doczekac nie moga :D

reklama
Kasia mam nadzieję,że szybko zlecą Ci dwa tygodnie niepwności i wszystko będzie pomyślnie :) kurka chciałabym już poczuć malucha...strasznie wam zazdroszczę,że możecie już czuć swoje dzieciaczki:) a ja połówkowe mam najdalej bo dopiero 22.07, eh naczekam się :/

Jezu dziewczyny wlasnie wrocilam z pracy i tak sie zdenerwowalam ze az zwymiotowalam czasem nie mam sil ....
Dzis chyba was nie nadrobie ...:-(

Jezu dziewczyny wlasnie wrocilam z pracy i tak sie zdenerwowalam ze az zwymiotowalam czasem nie mam sil ....
Dzis chyba was nie nadrobie ...:-(

Kinia a co cie tak zdenerwowało?
Ty po nocach nie mozesz pracowac!!!

A ja robilam wczoraj mizerie i zamiast smietany zaczełam wkładac maslo roslinne :) hmmm przy tesciowej w dodatku;)

Duszności tez mam od jakiegos czasu ciezko mi sie oddycha, a spie tylko na lewym boku bo w prawym kłuje i dzidzia chyba tam swiruje bo mnie cos kłuje.

Ja się staram zasypiac na lewym boku ale mi nie wygodne, i budzę Się to śpię już na prawym. A najlepiej spało mi się na brzuchu :/ a z tą skleroza to masakra czasem. Mi już też czasem zdazylo się coś z lodówki dać do półki a rzeczy z półki do lodówki. I leci mi normalne czasem wszystko z rąk jakoś tak dziwnie.

Mama_32 bo w firmie syf kierowcy nam odchodza a ja jestesm managerem w transport office i wszyscy do mnie a czemu tak a czemu tyle a jak dlugo poprostu masakra juz mam dosc ich i tego syfu tam..

Halo dzien dobry:) Ewel ty juz na pewno nie spisz i obgryzasz paznokcie do tej 18 ;) co tam przy piatku dziewczynki? Kinia ty nie możesz miec takich stresow w pracy! Mnie dzis od rana swedzi w gardle i leci z nosa wrrr znow cos pyli :[

Sylka jak pamietasz:)) wiesz co dziwnie jestem. Spokojna dziś mam dużo do ogarnięcia to zleci w mig bo jadę właśnie na badania potem siostrzenica obiecałam zabrać na lody z racji początku wakacji :) potem z młodsza siostrzenica 6miesieczna mam isc na spacer żeby siostra moja coś mogła. Ogarnąć a potem z mężem na obiad się umowilam przed usg i na usg:)
Nic dobrej myśli jestem czuje to moje dziecię wiec musi być dobrze... :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Witanko,

Kinia idz na zwolnienie i niech się sami martwią, też nie mają do kogo mieć teraz pretensji.
Ja dziś wcześniej wstałam to w pracy już od 7dmej urzęduję ale przekabace szefową żeby o 15stej wyjść chociaż.
W weekend chyba musi być szoping gdyż za tydzień chrzciny a potem jeszcze impreza jedna rodzinna a naprawdę nie mam kiecki w która bym wlazła. Kolezanki z pracy chciały mnie poratować ale tez za chude te ich kiecki.
Jakoś tak mam ochotę na upiększenia ostatnio:-) widać ze wróciło mi trochę energii musze w końcu włosy farbnąc bo odrosty maja z 5cm, pazurki tez takie nieogarnięte ogólnie takie ładne Panie chodza teraz po ulicach bo ciepło więc i umalowane i ubrane a ja tylko trampki sportowe koszulki i ostatnio jedne spodnie bo jedne jeszcze wciskam. Cos z tym trzeba zrobić. No z figury to nici ale kit tym na razie się nie przejmuje, ważne żeby dzidzia rosła.

Wiec mpze w weekend zaszaleje ciut z szopingiem chociaż.

Ewel trzymam kciuki za badania dziś czy ktoś jeszcze dziś ma?
Kasia się wyspałaś odpoczęłaś troszkę?
Sylka a ty jesteś alergikiem?

Na obiad białe kiełbaski cieniutkie pikantne zapiekane z pieczarkami, cebulką i szynką szwardzwaldzką:happy:

Do góry