reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

W drugim trymestrze tez kobiety ronia dzieci tyle ze nie tak czesto jak w poerwszym.
Kasia kurcze a moze wszystko wyjdzie ok i to jakas *******a. Teraz nic tylko czekac. Juz jest lepiej bo widac ze maly ruaza nogami. Musi byc dobrze

reklama
Nie da się nic przyśpieszyć bo W laboratorium, na specjalnej sztucznej pożywce, zakłada się hodowlę komórek. Gdy się namnożą, wykonuje się badanie zestawu chromosomów dziecka, czyli określa się jego tzw. kariotyp.

Kasia odpoczni bo to jednak obciążenie jest dla organizmu dostaniesz wyniki i sie wszytsko wyjaśni a ze mówią o usuwaniu to musza prYnajmniej nikt cie nie okalamuje i przepływ informacji jest taki jak powinien byc takie są procedury i musza poinformować o każdej ewentualności jeżeli to ja bym była w takiej sytuacji wolałbym miec jasna sytuacje i wiedzieć co w razie w

Kasia odpoczni bo to jednak obciążenie jest dla organizmu dostaniesz wyniki i sie wszytsko wyjaśni a ze mówią o usuwaniu to musza prYnajmniej nikt cie nie okalamuje i przepływ informacji jest taki jak powinien byc takie są procedury i musza poinformować o każdej ewentualności jeżeli to ja bym była w takiej sytuacji wolałbym miec jasna sytuacje i wiedzieć co w razie w

ja tez jestem tego zdania co mama290 tez bym wolała wiedzieć o każdej ewentualności, ludzie maja różne poglądy, różne sytuacje i sami musza zdecydować co dalej i czy sobie z tym poradzą i wiele innych argumentów a że dzieci ratują od 23 tygodnia to takie pytania zadają pewnie zanim ten tydzień nastapi. Ale i tak kazda decyzja należy do rodziców.

Ja jestem dobrej myśli Kasia, jesteś dzielna trzymamy kciuki żeby te 2,5 tyg. minęło szybko i spokojnie dla Ciebie a maluszek niech sobie pływa w brzuszku i macha nóżkami:)
No i dużo teraz odpoczywaj.

mama290 gratuluje synka, ciekawe czy u mnie tez się potwierdzi wstepna diagnoza ze to synek ale to tez za ok. 3 tygodnie.

reklama
Kasiu, odpoczywaj i duzo lez. To najlepsze co teraz mozesz zrobic. Pamietam jak ja czekalam na nifty i straaaaasznie sie dluzylo. Mam nadzieje ze otrzymasz dobre wiadomosci za te 2-3 tygodnie.

Do góry