reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
nie jem żadnych witamin ostatnio nawet magnezu nie łykam bo też jest mi zaraz niedobrze. muszę się zmuszać do picia bo odrzuca mnie nawet od wody. z owoców mogę jeść kiwi i nektarynki i brzoskwinie resztą wymiotuję. warzyw praktycznie wcale. gotować nie mogę bo zapachy źle na mnie działają ale jem ciepłe posiłki albo od koleżanki albo kupuję w barze mlecznym.

witam w moim świecie!!!!!

mama duże gratulację :-) kawał chłopa :-)

Mama gratuluję synka :)

Kinia pierwszy raz była u mnie, drugi ja byłam w takim play club dla rodziców z dziećmi a wczoraj dzwoniła że play club, bo tam miałam mieć wizytę jest zamknięty czy może wpaść z wizytą do domu. A czemu nie lepiej dla mnie, bo nie muszę się nawet ruszać z domu:)

Kinia fabryka zamknięta :) ostatnie
Ona to masz fajnie ja sie muszę po przychodniach bujać fajnie było by jak by sie do mnie pofatygowała

reklama
Hej dziewczyny u mnie jak już Ewel wam przekazała ja już po amino zrobili szybkie usg więc jest szansa że najgorzej nie będzie dopóki mały będzie ruszał nogami to wszystko będzie ok.... Jutro mam konsultacje z genetykiem ponieważ są to poważne wady nie może to czekać aż przyjdą wyniki i już się boje co będzie mówił bo już 3 osoby mówiły o usunięciu ciąży:( Niestety czuję się jak bym całą noc nie spała jeszcze wszystko mnie boli po tym ukłuciu... jutro jeszcze muszą mi podać immunoglobulinę...2 i pół tygodnia czekania na wynik coś czuję że to będzie najdłuższy czas w mojej ciąży ale pocieszam się że za niecałe 2 tygodnie wizyta u mojego gina może on jako lekarz powie coś dobrego...

Mama gratuluję chłopca i dobrych wieści:)

Do góry