Moze ja nie powinnam sie wypowiadac w tym temacie bo nigdy mnie cos takiego nie spotkalam ale kurcze jakos nie moge sobie tego wyobrazic przeciez dziecko na tym etapie jest juz duze , to juz nie jest embrion przypominajacy kijanke jak tu mozna mowic o usunieciu takie dziecko to sie juz rodzi ja wiem ze fachowo nasze dzieci to jeszcze nie dziexi i do 23 tyg to mozna poronic plud a 23 tygodnie i 1 dzien to juz urodzic przedwcxzesnie dziecko ale az mnie mrozi
reklama
kiniasw86
Fanka BB :)
Ja dla chlopca tez pomyslu nie na wogole nic a nic ....
Kasia maly rusza nozkami wiec napewno wszystko bedzie ok... trzeba byc dobrej mysli zobaczysz co jutro powie genetyk myslisz ze to moze byc wada genetyczna? Poloz sie i odpoczywaj. ...
Kasia maly rusza nozkami wiec napewno wszystko bedzie ok... trzeba byc dobrej mysli zobaczysz co jutro powie genetyk myslisz ze to moze byc wada genetyczna? Poloz sie i odpoczywaj. ...
Katarzyna92
Claudia ja do tej pory sobie nie wyobrażam tego i jak z M rozmawiamy to on też nie bierze tego pod uwagę ale wiem że jak będą bardzo zaawansowane te wady to każdy będzie odradzał i później nawet nikt mną się nie zajmie tak jak trzeba... wiem jak wyglądała opieka nad moim synem w tym szpitalu jak stan był już bardzo zły...
Katarzyna92
Ten lekarz który mi robił połówkowe znajoma do której dzwoniłam i ordynator ale ja na razie o tym nie myślę poczekam cierpliwie na wyniki
reni84
Kasiu może jednak wynik amnio będzie dobry i ten cały koszmar okaże się fałszywym alarmem. Trzymam kciuki aby tak było.
Szkoda, że na wyniki musisz tak długo czekać. Nie można tego jakoś przyspieszyć?
Gosikkk ja już leżę od dwóch tygodni, praktycznie plackiem - można się przyzwyczaić. Najgorszy jest pierwszy tydzień.
Mama290 gratuluję synka!
Oj ja mam prenatalne w sobotę i już zaczynam powoli wariować ze stresu...
Wczoraj podałam mojemu lekarzowi wyniki pomiarów mojej szyjki i wieczorem napisał mi sms żebym kupiła krążek i przyniosła we wtorek na wizytę. Pewnie mi założy.
Szkoda, że na wyniki musisz tak długo czekać. Nie można tego jakoś przyspieszyć?
hej :-)
jutro mam prenatalne w szpitalu, lekarz prowadzący skierował mnie na nie mówiąc co 4 oczy to nie 2 .... a ja sobie już zaczynam wkręcać że coś nie tak, mimo, że mówił że nie widać nic niepokojącego. To przez tą toksoplazmozę pieprzoną. Teraz też się martwię tym łożyskiem, staram się nic nie robić, głowie leżę lub siedzę ale to jest dołujące .....?
Gosikkk ja już leżę od dwóch tygodni, praktycznie plackiem - można się przyzwyczaić. Najgorszy jest pierwszy tydzień.
Mama290 gratuluję synka!
Oj ja mam prenatalne w sobotę i już zaczynam powoli wariować ze stresu...
Wczoraj podałam mojemu lekarzowi wyniki pomiarów mojej szyjki i wieczorem napisał mi sms żebym kupiła krążek i przyniosła we wtorek na wizytę. Pewnie mi założy.
kiniasw86
Kasia moze ten lekarz wtedy sie pomylil widzisz sama ze maly rusza nozkami ze wodoglowia nie widzieli... jest szansa ze wszystko bedzie ok, znajoma to sie nie przejmuj a ordynator jak mogl sugerowac takie rzeczy bez 100 % wynikow
reklama
ewelisia85
Kasia mam nadzieje ze to jednak jakaś pomyłka i że wszystko będzie dobrze
Mama290 ja też mam problem z imieniem dla synka jakoś żadnego nie możemy wybrać.
Mama290 ja też mam problem z imieniem dla synka jakoś żadnego nie możemy wybrać.