reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
katarzyna rowniez wspolczuje, ale wierze, ze to jakas pomylka, a jezeli nie , to ze znajdziesz dobrego lekarza ktory zlagodzi skutki i z malenstwem bedzie ok. Trzymam kciuki i myslami wszystkie jestesmy z Toba.

ja mam tydzien do polowkowego, teraz to juz w ogole bede sie stresowac :zawstydzona/y:

Kasia brakuje słów w takich chwilach :-*:-*:-* całuje Cię mocno i jestem z Wami będę się modlić żeby wszystko okazało się nieprawdą z całych sił....oby wszystko pozytywnie wyszło. Trzymaj się kochana mocno.

kinsia, ewel wlasnie to czekanie mnie czasem dobija , z jedenj wizyty na druga potem oczekiwanie na porod, do tego dochodza wszystkie obawy o zdrowie maluszka ehhhh ale takie uroki ciazy na szczescie jest tez duzo pozytywow :-)

kinsia to ty chyba ostatnia masz polowkowe , oby teraz reszta miala same dobre wiesi, bo info od katarzyny mnie strasznie zasmucilo, az sie poplakalam, ale wierze ze bedzie dobrze, musi byc

Dddmala no na ciazy sie nie konczy jak dziecko sie rodzi to pozniej szczepienie ja sie stresuje na szczepieniach pozniej czy z bioderkami ok czy kupki dobre czy nie ma skazy bialkowej pozniej czy donrze sie rozwija itp itp i pewnie az do samej naszej smierci zawsze jest stres o nasz dziecko zaczyna sie wrazmz ll kreakami konczy po naszej smierci

reklama
Do góry