reklama
katarzyna rowniez wspolczuje, ale wierze, ze to jakas pomylka, a jezeli nie , to ze znajdziesz dobrego lekarza ktory zlagodzi skutki i z malenstwem bedzie ok. Trzymam kciuki i myslami wszystkie jestesmy z Toba.
ja mam tydzien do polowkowego, teraz to juz w ogole bede sie stresowac
ja mam tydzien do polowkowego, teraz to juz w ogole bede sie stresowac
kinsia, ewel wlasnie to czekanie mnie czasem dobija , z jedenj wizyty na druga potem oczekiwanie na porod, do tego dochodza wszystkie obawy o zdrowie maluszka ehhhh ale takie uroki ciazy na szczescie jest tez duzo pozytywow :-)
kinsia to ty chyba ostatnia masz polowkowe , oby teraz reszta miala same dobre wiesi, bo info od katarzyny mnie strasznie zasmucilo, az sie poplakalam, ale wierze ze bedzie dobrze, musi byc
kinsia to ty chyba ostatnia masz polowkowe , oby teraz reszta miala same dobre wiesi, bo info od katarzyny mnie strasznie zasmucilo, az sie poplakalam, ale wierze ze bedzie dobrze, musi byc
Dddmala no na ciazy sie nie konczy jak dziecko sie rodzi to pozniej szczepienie ja sie stresuje na szczepieniach pozniej czy z bioderkami ok czy kupki dobre czy nie ma skazy bialkowej pozniej czy donrze sie rozwija itp itp i pewnie az do samej naszej smierci zawsze jest stres o nasz dziecko zaczyna sie wrazmz ll kreakami konczy po naszej smierci
reklama
Jakbyście mogły to proszę o głos, bo wrzuciłam fotkę na konkurs Zdrowo i radośnie w ciąży. Głosowanie - BabyBoom.pl
11 rząd zdjęcie po prawej w chabrowej tunice na plaży
I dziewczyny nie nakręcajcie się, myślcie pozytywnie, trzymam kciuki za wszystkie pozytywne wieści z połówkowych.
11 rząd zdjęcie po prawej w chabrowej tunice na plaży
I dziewczyny nie nakręcajcie się, myślcie pozytywnie, trzymam kciuki za wszystkie pozytywne wieści z połówkowych.