reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
No tez wlasnie wchodze co chwile i sprawdzam. Miala polowkowe na 17 i milczy. Mam nadzieje ze dzisiaj spedza mily dzien po wizycie i zapomniala o nas i jutro sie po prostu odezwie

Mama ja mam wizyty co 5 - 6 tyg tu w uk tak jest i tez ani kontaktu z gin ani nic tylko o tyle dobrze ze mam go ok i wypisze mi skierowanie ba wszystko co chce ..

Hej dziewczyny nie zapomniałam o was tylko u mnie wieści nie najlepsze wczoraj spędzałam wieczór z mężem bo niestety nie mogłam się uspokoić:( U nas niestety nie kolorowo mały ma poszerzone komory mózgu obustronnie i móżdżek z cechami wgłębienia się do kanału kegowego czyli inaczej wodogłowie... i przepuklinę oponowo rdzeniową:( Dziś idę do mojego gina pewnie dostane skierowanie do szpitala albo na kolejne usg:( Bo na opisie napisał ze potrzebna jest konsultacja w szpitalu o 3 stopniu referencyjnosci... Z tego co się dowiedziałam to w krakowie nie ma nikogo kto leczy takie wady:( Mąż twierdzi ze może się pomylił ale ja już niczego nie jestem pewna całą noc nie śpię nie wiem jak przeżyje do 15 :(

Ostatnia edycja:
Kasia Kochana moja dziwne ze w tym wcześniejszym usg nic nie wyszło... Nie rozumiem tego. W Warszawie jest dużo szpitali o 3 st referencyjnosci jak coś to na jakąś pomoc z mojej strony możesz liczyć. Nie wiem jak Cię pocieszyć ale często jest tak ze wszystko kończy się lepiej niż się spodziewamy

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

W krk też jest jeden którego nie na widzę ale będę musiała się zmusić i iść bo nie poddam się bez walki:(
No niestety wcześniej nic nie wyszło ale z tego co mi lekarz mówił to mało co się da z tym zrobić jest jedna lekarka w Bytomiu która się zajmuje takimi wadami ale też nie ma gwarancji ze podejmie się leczenia..:(

Ostatnia edycja:
Najbardziej nie rozumiem tego czemu ktoś po przejściach znowu jest na to skazany czasami sobie tlumacze ze Bóg wybiera tych silnych ale czasami mi brak slow...
Kasia a dzis na wizytę idziesz kochana? Na ktora godzinę?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Muszę iść do mojego Gina z tym opisem i zdjęciami bo on musi zadecydować co dalej od 15 przyjmuje więc może przyjmie mnie bez kolejki... Jeśli chcesz to wyśle ci wiadomość prywatną z nr tel bo teraz jadę z m bo chce wziąść sobie opiekę na mnie i pewnie do wieczora mnie nie będzie na forum bo może być tak ze wrócę do domu po rzeczy po wizycie i pojadę do szpitala...

reklama
Kasia ja tez slyszalam ze gdzies w Lublinie i w Toruniu sie tym zajmuja i ze podobno to da sie podleczyc / wyleczyc ze dzieci potem rozwijaja sie normalnie, ja wieze ze znajdziesz odpowiedniego lekarza ktory Wam pomoze ...

Do góry