reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja o tym aż czytalam i tez podobno jakaś zastawke dają po urodzeniu musi to na pewno zrobić neurochirurg i dzieci się rozwijają normalnie Kochana. Trzymamy kciuki wszystkie za Was

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nie wiem co powiedziedziec tak bardzo mi przykro.
Kasia trzeba walczyc w dzisoejszych czasach da sie to kontrolowac wiele przypadkow klucz to dostac sie do dobrego lekarza.
Trzymam kciuki ze dostaniecie sie do szpitala i tak was poprowadza i wszystko bedzie dobrze.
Ewel teraz ty bedziesz naszym lacznikiem z kasia

Omg nie napisze nic innego uwazam tak samo jak dzirwczyny... trzymamy kciuki najmocniej jak potrafimy, jestesmy z tobą myslami i walcz nie poddawaj sie oby było jak u Ewelisia85 i wszystko skonczy sie dobrze.

jestem juz po wizycie, doktor powiedział "ma pani grzyba że hej :-)" dostałam nystatyne czy coś takiego.
no i mam łożysko przodujące - zero dźwigania, seksu i ogólnie to leżec i odpoczywać. trochę się zmartwiłam ..... może sie to jeszcze zmienic ale mam sie oszczedzac :-(
no i bedę miała córkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze jesteśmy w szoku :-) prawodopodobnie będzie Karolinka :-)

Gosikk, a łożysko przodujące kiedy jest? Gdy nawet trochę zachodzi na przednia ścianę czy dopiero jak nachodzi na szyjkę? Bo ja tez mam lozysko częściowo na przedniej scianie, ale na szyjke mi nie zachodzi i moja pani dr nic nie mowila o oszczędzaniu itp... Jutro mam wizyte to się dopytam, ale jak wiesz cos więcej to napisz proszę. Sorry za brak polskich znakow ale cos mi się popsulo (pewnie synek cos nawciskal) i nie mogę polskich liter pisać.

Kasia ja myśle ze to pomyłka jakaś może sprzęt a może lekarz do dupy nie ma innej opcji ! Wszytsko będzie dobrze idź na to usg do lepszego szpitala i niech to sprawdza nie ma innej opcji nie stresuj sie i tylko pozytywne myślenie nie będzie żadnego wodogłowia a ni przepukliny

Fusun lozysko przodujace jest jesli nachodzi na wyjscie szyjki jak jest na przedniej albo tylnej to prasidlowo. Lozysko przodujace moze byc centralne czylimkiedy zakrywa cale wyjscie szyjki albo brzezne jesli zachodzi tylko czesciowo ja w tej ciazy mam cale szczescie juz cale na przedniej scianie w poprzedniej do konca mialam centralnie przodujace.

Katarzyna, teraz dopiero doczytałam. Kurde, to jakieś nieporozumienie mam nadzieje. Koniecznie musisz skonsultować, a jeżeli się potwierdzi to tak jak mówią dziewczyny - wstawia się zastawkę, która odprowadza nadmiar płynu. Jednak ja mam nadzieje, ze będzie dobrze, ze to pomyłka. Trzymam kciuki.

Claudia
- dzięki za wyjaśnienia. Czyli moje łożysko jest ok na to wychodzi?

reklama
Do góry