reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Jabłka pomagają mi jablka. Mam mniejsze nudności a i dzisiaj nie wymiotowalam Ufff
Wikcia jeszcze raz trzymaj się strasznie wspolczuje i mam nadzieje zenw końcu się uda.
Ja mam dzisiaj rodziców w domu. Nic nie powiedzialam a oni nic nie podejrzewają

reklama
Termin wg moich obliczeń termin porodu to około połowa listopada. Lekarz za 9 dni określi dokładnie, mam nadzieję;)
Dziewczyny ja też walczę z przeziębieniem. Oby przeszło szybko, bo martwię się o dzidzi

Witam dziewczynki jak tam niedziela? Ja nabieram siły przed drogą ( mam dziś do przejechania 350 km na szkolenie) katar mnie męczy ale nie jest najgożej. Męża chyba grypa żołądkowa bierze a synek zasmarkany. Jednym słowem infekcje atakują.
Źyczę wszystkim miłej niedzieli :)

Ewel87 - mnie brzuch raczej nie boli, czasami jajniki zakłują... ja mam bóle krzyżowe co jakis czas, w sumie zawsze takie miałam przed @... ale ponoć to normalne...
Miłej niedzieli :)

Ja wizytę u gina mam we wtorek. Wczoraj zrobiłam zalecone badania-koszt bagatela 225 zl. Mam ciągłe mdłości-większe rano i wieczorem a największe po wypiciu czegoś. Rano zawsze pije szklankę wody a tu klops.Do tego nie mogę dużo jeść i chyba schudłam co mnie nawet cieszy.Mąż zrobił rano jajecznice z pomidorami-napaliłam się do momentu jak oznajmił że dodał śląską :)

reklama
Dzień dobry :) U mnie wreszcie słoneczko. Aż chce się żyć.
Obudziłam się bez bólu gardła. Jaka ulga! Został jedynie lekki katar. Antybiotyk działa i wychodzę na prostą. pfu pfu ;)

ewel87 mnie dzisiaj kłuje troszke ale myśle, że to może być też wina kilkudniowego mega kaszlenia i smarkania...

A tak to do mdłości dołączyły wymioty...pojedyńczy przypadek ale myślę, że na tym się nie skończy. W poprzedniej ciąży wymiotowałam do 6 miesiąca - istna katorga.

Wybieram się dzisiaj po spodnie dla Starszaka i zerknę na ciążowe spodnie. Może akurat trafi się jakaś promocja ;)

Ostatnia edycja:
Do góry