reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Cześć dziewczyny :)
Zgłaszam się do grupy listopadowych mam :)
Moja beta to 169,3 więc chyba jest okej.
Dopiero za 9 dni mam wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że do tego czasu będzie wszystko dobrze :)
Pozdrawiam :)
Kochana w którym dc robiłaś betę? Na kiedy termin ci wychodzi?

reklama
ja się dziewczyny najadłam tego swojego rosołu i teraz aż mi ciężko. kuje mnie w brzuchu. mój synek już się lepiej czuję ale ja mam wrażenie że może mnie coś bierze. raz mi gorąco raz się trzęsę z zimna.

Ja dziś cały dzień na herbacie z miodem cytrynką i sokiem malinowym, na przemian z herbatą z czarnego bzu do tego syrop z cebuli raz wapno i sól morska do nosa i powiem jest dużo lepiej, a teraz czas odpocząć bo dziś nadrobiłam w końcu zaległości w prasowaniu.

Wikcia- przykro mi bardzo, trzymaj się ciepło.

Ester ja miałam już bolące sutki, bóle podbrzusza przed planowaną @, a później już tylko gorzej. dziś po pracy tylko spałam, obudziłam się po 18 ogarnąć siebie i dziecko zjem( też mi się bardzo chce jeść, co chwila) i idę znów spać.
Ja przed poronieniem też miałam strasznie bolące piersi, cały czas były gorące normalnie.... mimo że lekarz właśnie w 6tyg. powiedział że jest pusty pęcherzyk. a 2 kreski jak byk stały... objawy ciąży były, a tu d*pa. dlatego jeszcze się nie cieszę. jak zobaczę, usłyszę to co innego.

zupkę też bym zjadła, dawno nie jadłam dobrego kapuśniaczku albo rosołku :)
najlepiej jeszcze jak ktoś zrobi :)

więc zapraszam ja rosół robię w takich ilościach że wojsko można nakarmić :-) ja też się jeszcze nie cieszę choć już chyba wszystkim powiedziałam bo jakoś nie mogę się powstrzymać. ale do puki nie zobaczę na usg bijącego serduszka to podchodzę z dystansem. mój Jasiu już śpi. a mnie męczy wzdęcie i gazy. mało to przyjemne....

reklama
U mnie dzisiaj tez czosnkowo:-) Synek od wczoraj strasznie kaszle wiec zrobiłam sobie makaron z pesto, do którego dodałam 4 wielkie ząbki czosnku.
A na obiad zjadłam górę tłuczonych ziemniaków z leczo. Mąż na mnie ze zdziwieniem patrzył bo ja rzadko jem ziemniaki a dzisiaj wyjadałam je z garnka łyżką zanim leczo było gotowe :-D

Do góry