reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mama na tym etapie to juz ciezko zmienic prowadzacego bo to troche jak nasz spowiednik i nagle musisz spowiadac sie komus obcemu kto cie nie zna ani twojego skarbu. Tez mam takie klucia ale to czuje ze mala sie inaczej przewrocila i gdzies mi uciska

Ja czuję klucia raz po jednej raz po drugiej str kilka sek trwają i są np nie wiem kilka razy w ciągu dnia lekarz mówił ze macica się rozciąga i tak kluje wtedy. Nie martw sie:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Mama na tym etapie to juz ciezko zmienic prowadzacego bo to troche jak nasz spowiednik i nagle musisz spowiadac sie komus obcemu kto cie nie zna ani twojego skarbu. Tez mam takie klucia ale to czuje ze mala sie inaczej przewrocila i gdzies mi uciska

Mi wlasnie ciezko stwierdzic ogolnie jakos rruchów dziecka tak nie czuje jeszcze chyba ze nie wiem ze to to, moze cos sie zaczyna dziac nic poobserwuje zobacze w kazdym razie nawet nie moge zadzwonic do gina jest to troche frustrujące. Potrzeba mi wiecej cierpliowsci nie wiem moze jutro bedzie lepszy dzien.

Mama to Ty miesiąc temu miałaś wizytę a jakieś badania krwi czy moczu? Może nie sugeruj się do końca opiniami i spróbuj się umówić do kogoś ocenisz sama ja nie raz czytalam opinie były słabe a poszłam i się miło zaskoczylam

Badania krwi i mocz tez miesiac temu. Jutro rano ide te podstawowe zrobic znowu.
Tak mnie zapisują raz na miesiac bo bardzo dobre wyniki mialam to ze nie ma potrzeby czesciej tak mi powiedziala. No chyba ze by cos sie dzialo. No tak chyba zrobie pojde do jakiegokolwiek ktory dostepny i niech zbada tą szyjke znów i te podstawowe badania.

Mama racja jak są dobre to raz na miesiąc wystarczy ale ja bym poszła żeby ktoś zajrzał lepiej o jeden raz za dużo niż o jeden za malo:) a może zwolni się wizyta jakoś rano do kogoś wartego uwagi

Mama troszke zaskoczona jestem ze lakarz prowadzacy sam o swoje ciezarowy nie zadbal i wam kogos nie polecil. Spokojniejsza bys byla gdybys poszla z polecenia prowadzacego. Moze jak masz nr do niej to zadzwon i zapytaj.

reklama
Do góry