reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mojego pasja jest tez komputer ja to juz tej maszyny nienawidze. Ciezko go zmusic do zrobienia czegos w domu bo nie ma czasu hra w te glupie gry online

reklama
Mój wieszal karnisz prawie 3 miesiace, do wszelkich robót to len śmierdzą chyba że mu na ambicje wjade dobrze to ruszy się...nie ma to jak TATA ;D

Oj skąd ja to znam moj jest z wykształcenia elektronikiem i siedzi w tym biznesie komputery telefony i inne pierdoły jak zawiesił karnisz to pół ściany najpierw odpadło a na koniec karnisz ja pojęcie mam i jak mam coś zrobić to robię sama płytki umiem nawet ułożyć taki mi sie trafił okaz beztalencia remontowo budowlanego

Hey. U mnie wielki stres obrona magisterska! Już bzikuje normalnie a wiem że nie powinnam bo moja córa też to pewnie czuje, nie chce jej zaszkodzić.. A propo moje M to widze żę nie tylko ja musze się dwadzieścia razy prosić szantażować żeby wymusic jaka kolwiek mała robótke w domu... Najgorsze jest to ze sama tego zrobić nie moge...

hej dziewczyny :-)
ja po usg :-) wszystko super. dziecko symetryczne, wszystkie narządy na miejscu i potwierdził się SYNUŚ :-) jestem bardzo zadowolona :-)

jeśli chodzi o mojego męża to on ma inny problem. wszystko zawsze mi zrobi ale najpierw muszę przewalczyć swoją wizję. on jest świetnym fachowcem a ja nie umiem przekazywać mu swojej wizji. więc zanim się dogadamy to trochę musi minąć czasu :-)

Mniam super ze wszystko dobrze. Moj M. Tez do robory w domu jakis nie taki a jak w koncu go zmusze to ma nerwy na caly swiat trzeba mu z drogi schodzic. Klucimy sie za kazdym razem. Ech... Sama bym duzo zrobila ale kurcze i tak ma dobrze. W domu palcem nie ruszy ja sprzatam gotuje zajmuje sie wszystkim wraca z pracy je i ma czas dla siebie wiec zmuszam go chociaz do meskich obowiazkow typu przykrecenie kontaktu.

Dziewczyny próbuje Was nadrobić bo cały tydzień nie zaglądałam na forum i sporo się tego nazbierało. Gratuluję udanych wizyt.
My wczoraj wróciliśmy z wakacji, dużo pospacerowałam po górach aż mój M się dziwił, że mam tyle siły i energii :) Dalej myślimy nad imieniem dla synka, ale ciężko jest nam się na coś zdecydować. Bierzemy pod uwagę imiona: Kacper, Nataniel i Jakub.

reklama
Minia super wieści :) teraz czekamy na pozytywne info od Katarzyny. Ranyy jak dobrze was posluchac apropo mężów :) moj nie zagoniony tez nie tknie. Cale wieczory przed kompem. W lazience swieci sie ostatnie swiatlo z sześciu jak padnie będzie prysznic przy swiecach ; ) fakt jak pokaze palcem i powtórzę wiele razy to zrobi ale zeby sam z siebie. Za dobrze mają z nami :) bylam dzis na zakupach, nic nie ma dla ciężarówek działy składały sie z jakis paskudnych resztek. Dla maluchow tez nic nie kupiłam bo nie znalazłam fajnego unisexa a chcialam im kupic cos podobnego. Wróciłam do domu zamowilam legginsy w necie ( z hm) i pewnie dzieciece rzeczy tez tak będę kupować. Mam problem z kolorem rozowym, nie lubie jak jest go za duzo a dziewczece ubranka sa glownie cale rozowe:/ eh poczekam do polowkowego :)

Do góry