reklama
Dziewczyny dlaczego wy sie tak denerujecie przexiez bedzie wszystko ok. Mamy zdrowe dzieciaczki polowa juz za nami teraz juz z gorki. Nie macie w rodzinie wad genetycznych itp wiec male prawdopodobienstwo ze cos bedzie nie tak , no i prawdy to sie dowiemy po porodzie.
Mi pokazywal nawet dziurki w nosie :-). Takie to slodkie bylo i nawet pokazal po dluzszym czasie bo sie pokazac nie chciala wargi sromowe chociaz ciagle mam obawe ze sie pomylil a ja juz dziewczece ubranka zaczelam kupowac hahahha
Mi pokazywal nawet dziurki w nosie :-). Takie to slodkie bylo i nawet pokazal po dluzszym czasie bo sie pokazac nie chciala wargi sromowe chociaz ciagle mam obawe ze sie pomylil a ja juz dziewczece ubranka zaczelam kupowac hahahha
Oj czasami sie jeszcze przytrafia ze do szpitala jedziesz z dziewczynka a wracasz z chlopakiem hahhahaha . czytalam kiedys jak dziewczyna opowiadala ze cala ciaze widac bylo dziewczynke a po urodzeniu wyszlo ze chlopczykowi siusiak pezykleil sie do uda hahahhaha i tak wrocila do domu z chlopczykiem. Mi dopiero teraz powiedzial kto to bo wczesniej nie bylo widac a teraz tez najpierw nie byl pewny i nie chcial powiedziec bo nogi miala po turecku i piete prosto w kroku ale stwierdzil ze w 21 tygodniu nie znac plci to sklandal i przysiady mi kazal robic bo moja mala uparta i nie miala zamiaru zmienic pozycji ale po malym aerobiku laskawie sciagnela noge i powiedzial ze jest szparka. Jakos tak mam taka niepewnosc ale ubranka juz kupije hahahahah
Katarzyna92
Fanka BB :)
Claudia mi raz już życie pokazało że to że nie mam wad genetycznych w rodzinie nie ma nic do znaczenia... ale pociesza mnie fakt ze dwa razy to samo wydarzyć się nie może
Dzięki dziewczyny za pocieszenie i za rady
No niestety do 17 długo ale już krew oddałam zaraz jakieś pranie trzeba zrobić ogarnąć mieszkanie jakiś obiad i prawie zleci
Dzięki dziewczyny za pocieszenie i za rady
No niestety do 17 długo ale już krew oddałam zaraz jakieś pranie trzeba zrobić ogarnąć mieszkanie jakiś obiad i prawie zleci
Wiem kasia siostrze mojej przyjaciolku urodzila sie dziewczynka z zespolem downa a nie wyszlo to nawet na prenatalnych i w rodzinie tez nie maja ale to sa sporadyczne przypadki. Wiem ze ciezko zatrzymac strach bo on zyje wlasnym zyciem ale ja jednak z uporem maniaka staram sie w ciazy zyc w lukrowym swiecie przepelnionym wata cukrowa i zlych mysli nie dopuszczam. Czasami sie zlamie ale zbesztam sie i wracam do waty :-).
Katarzyna92
Ja na szczęście na co dzień spokojnie ale przychodzi wizyta to niestety nerwy są jak bym tak miała panikować przez całe 9 miesięcy dzień w dzień to znając mojego m już dawno by ze mną nie wytrzymał
Katarzyna92
Kiniasw nie martw się mnie od wczoraj rana po cc boli jak nie wiem co ale nic nie biore narazie po południu zadzwonię do mojego gina spytam go co z tym zrobić
reklama
dzien dobry!
starszak odprowadzony, popijam sobie własnie kawe
starszak odprowadzony, popijam sobie własnie kawe
heh, finkemma, własnie Ci sie dzieć przeciągał i to na usg wyszło co bedzie ciagle taki poskurczanyMoj lekarz zwracal bardzo uwage przy badaniu na mozg zeladek serce pecherz mierzyl udo ale to chyba po to by okreslic wage kazdy nazad dokladnie ogladal i mierzyl sprawdzal tez nosek i wargi czy nie ma zajeczej. Ogolnie jest bardzo dokladny i wszystko ze szczegolami mowi i widzi ze ja panikara to po 4 razy mi wszystko pokazywal i zapewnial ze jest idealnie. A ja durna i tak w stresie zyje dopoki nie urodze nie przytule dopoki lekarz mi nie powie gdy obejrzy i zbada Alexa ze jest zdrowy bede schizowac i sie zamartwiac. Teraz codziennie po parenascie razy ogladam zdjecie z usg i wpatruje sie bo ma nogi do gory wyprostowane i czy to normalne? Ogladalam inne usg w int i wszystkie dzieci maja do gory ale w kolanach zgiete. Boze zeby wszystko bylo dobrze. Ja tyle co w ciazy sie modle do boga to przez cale zycie tyle nie bedzie.
Kasia powodzenia
kasiu, trzymam kciuki. ja juz sie swojego połówkowego doczekac nie moge, mam w przyszłym tygodniu, ale jeszcze nie mam konkretnego dnia na to badanie. u mnie poprzednio lekarz dokładnie ogladal narządy, zołądek, pęcherz, serducho, pępowinę, liczył paluszki, kosci w nózkach i rączkach, kregosłup oglądał. buzke mi w 3d pokazał, tez sprawdzał usta czy bez rozszczepu. bardzo duzo elementów mi pokazywał. az sobie chyba zaraz puszcze filmiki z tych badan, tak mnie na wspominki wzieloHej ja juz nocny stres zaliczyłam od 5.30 nie mogę spać A to wszystko przez usg połówkowe które mam o 17 strasznie się denerwuje jeszcze jak na złość M w pracy i trzeba jechać samemu Dziewczyny które już miały proszę napiszcie mi na co trzeba zwrócić uwagę bo pewnie znowu trafie na babkę niemowę i jak się sama nie spytam to nic się nie dowiem wiem że napewno muszę zwrócić uwagę na serducho i wszystko co wokół niego...
A tym czasem wstaję i zbieram sie do laboratorium odessać trochę krwi
ewel87 - to chyba juz do konca zycia jest ten strach.... o rozne rzeczy na roznych etapach zycia, ale juz po pierwszym dziecku konczy sie spokoj i beztroskaFinkemma chyba tak jest ze dopóki dziecka nie ma się na rękach to człowiek ma. Lek o strach myślę że normalne.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka