reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
normalnie mam wizytę 6 lipca i połówkowe, ale przez weekend tak się męczyłam, że dziś zadzwoniłam do ginekologa i mówił żebym przyszła przed otwarciem gabinetu to mnie przyjmie. Zwariować można.Domyślam się , że to nie ostatni grzybek :-(
jeśli chodzi o kwas foliowy to nie biorę, łykam tylko femibion. Dziewczyny teraz się martwimy o maluszki, po urodzeniu też będą lęki - a że kolka, a że katarek, a kupa nie taka .... potem że idzie do przedszkola, jak to będzie, kurcze znowu choryyy, a tu pobił się z kolegą, potem - mój maluszek idzie do szkoły ..... Do końca życia będziemy się martwiły, taki jest los matki :-)

mi też obojętne, przez toksoplazmozę mam różne myśli, ale mam nadzieje ze będzie ok ...

Ostatnia edycja:
gosikkkk tak ja mowisz matki cale zycie sie martwia o swoje pociechy...

wiadomo, kazdy chce by jego dziecko bylo zdrowe i to jest najwazniejsze,
ale po cichu ma sie jakies typy heheh moze nie kazdy, ale wiekszosc moich znajomych w szcegolnosci przy 2 dziecku mysli o konkretnej plci, ale jak sie nie udaje to trudno przeciez swiat sie nie zawali a dziecko bedzimy kochac z calego serduszka

Ostatnia edycja:
Mi tez obojętne ale myśle ze będzie dziewczynka coś niecos widziałam na usg i mam przeczucie ja kwas mam w witaminach osobno nie łykam juz wystarczajaco dużo tabsow biore ja to sie dziś ciesz bo jednak nie bedą mi podłóg zrywać i do środy mam juz ogrzewanie huraaaa jakiś pozytywny aspekt tego tygodnia przynajmniej ja do czwartku to chyba nerwy zjem

Ja juz się bardzo nastąwilam na córkę wcześniej mi to było obojętne ale odkąd lekarz stwierdził płeć ciężko mi by było gdyby na porodowce daliby mi chłopca. Ja tu juz marze o tych sukieneczkach i innych słodkich dziewczęcych rzeczach ;)

jetti wlasnie wtedy maly szok moze byc :-)

mama wiem co czujesz , ja czekam do nastenego tygodnia,a ten czas sie dllluzy .a im blizej tym sie bardziej stresuje czy wszystko beedzie ok.... jeszcze troche i wszystkie bedziemy po polowkowym i bedziemy coraz bllizej rozwiazania :-)

a mi tez bylo obojetnie co do plci na poczatku, ale od kiedy lekarz mi powiedzial, ze bardziej obstawialby dziewczynke to jakos glupia sie zrobilam i zaczelam sie nastwiac niepotrzebnie, a wiem przeciez ze to nic pewnego, ale hooormony szaleja :zawstydzona/y:

reklama
Ja zrobiłam błąd w pierwszej ciąży wierząc od początku że będzie dziewczynka i teraz muszę wszystko wymieniać albo sprzedawać i kupować od nowa trochę z tym zabawy no ale cóż za głupotę trzeba płacić:D:p

Do góry