reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dzis wszyscy czują a ja dla odmiany malusio musniecia a wczoraj szalała aż się martwilam ale n abym etapie to chyba normalnie jak się nie czuje dzidzi np dzien

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ewel ja chyba przed wczoraj nic nie czułam a dziś od rana aż do tej pory juz nie mogę sie doczekać czwartku dzisiaj nawet tak sobie myślałam ze to przecież zaraz i mnie trochę strach obleciał

Mama czyli tak może być chyba... Prawda? Ja glupieje juz zjadłam coś słodkiego i poczułam 2musniecia może się tak ułożyła jeszcze ma dużo miejsca w sumie...
W piątek mam polowkowe ciekawe co się kryje w brzuszku he

kinsia to sprawdz Twoj suwaczek bo wedlu g niego masz 18 plus 1 dzien czyli jakbys zaczela 19 tyydzien ???? moglo Ci sie cos przestawic ?

Ewel jeszcze przez ok 10 tygodni mozemy mien nawet kilkudniowe przerwy w dostawie ruchow dzieciaczkow, maja jeszcze miejsce i jak sie odwroca tak ze my nie czujemy ruchow to calkiem normalne jest szczegolnie jak masz lozysko na przedniej scianie.

reklama
Sylka no ja nie wiem he moja doktorka od usg jest taka ze jak. Wie co mówi jak myśli na 80% to mówi ze nie widać powie na następnym usg:) a ostatnio jak miałam usg to chciałam usłyszeć ze dzidzia ma się dobrze i zapytalam dopytac o płeć wiec czekam na piątek.
Claudia to dzięki za informacje uspokoilam sie:))
Wszystkim za wsparcie dziękuję.
Kasia może to normalne że tak szczypie

Do góry