reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

hej :-) ja się właśnie dowiedziałam że moja dobra znajoma jest w 11 tygodniu ciąży :-) ale fajnie. już mam 2 koleżanki zaciążone. ja na listopad jedna z nich na grudzień a druga na styczeń :-)
ja dziś kiepsko się czuję bo wczoraj zarwałam noc z siostrą i jej chłopakiem. gadaliśmy do 3 w nocy.

ja swoje dziecko czuję cały czas. oczywiście z przerwami. ale często mnie kopie :-)

jutro mam połówkowe na 13 :-)

reklama
hej :-) ja się właśnie dowiedziałam że moja dobra znajoma jest w 11 tygodniu ciąży :-) ale fajnie. już mam 2 koleżanki zaciążone. ja na listopad jedna z nich na grudzień a druga na styczeń :-)
ja dziś kiepsko się czuję bo wczoraj zarwałam noc z siostrą i jej chłopakiem. gadaliśmy do 3 w nocy.

ja swoje dziecko czuję cały czas. oczywiście z przerwami. ale często mnie kopie :-)

jutro mam połówkowe na 13 :-)

Trzymam kciuki za badania:)

Dddmala wg miesiaczki mam termin na 23 listopada a wg pierwszego usg na 4 grudzien wiec nie wiem jak ja mam to liczyc... w sywaczku musialam podac date ostatniej miesiaczki a w ponizszym termin porodu ...

Hej ja juz nocny stres zaliczyłam od 5.30 nie mogę spać:( A to wszystko przez usg połówkowe które mam o 17 strasznie się denerwuje jeszcze jak na złość M w pracy i trzeba jechać samemu:( Dziewczyny które już miały proszę napiszcie mi na co trzeba zwrócić uwagę bo pewnie znowu trafie na babkę niemowę i jak się sama nie spytam to nic się nie dowiem wiem że napewno muszę zwrócić uwagę na serducho i wszystko co wokół niego...
A tym czasem wstaję i zbieram sie do laboratorium odessać trochę krwi:D:)

Kasia współczuję ale nie denerwuj się na pewno jest wszystko dobrze. Przepływy tez są ważne między lozyskiem a pepowina tak myślę no waga dziecka chyba i nie wiem ja mam w piątek dopiero usg ale doktorka sama wie co ważne wiec się nie martwię. Trzymam kciuki żeby szybko minął Ci dzień do 17 i za usg oczywiście

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Moj lekarz zwracal bardzo uwage przy badaniu na mozg zeladek serce pecherz mierzyl udo ale to chyba po to by okreslic wage kazdy nazad dokladnie ogladal i mierzyl sprawdzal tez nosek i wargi czy nie ma zajeczej. Ogolnie jest bardzo dokladny i wszystko ze szczegolami mowi i widzi ze ja panikara to po 4 razy mi wszystko pokazywal i zapewnial ze jest idealnie. A ja durna i tak w stresie zyje dopoki nie urodze nie przytule dopoki lekarz mi nie powie gdy obejrzy i zbada Alexa ze jest zdrowy bede schizowac i sie zamartwiac. Teraz codziennie po parenascie razy ogladam zdjecie z usg i wpatruje sie bo ma nogi do gory wyprostowane i czy to normalne? Ogladalam inne usg w int i wszystkie dzieci maja do gory ale w kolanach zgiete. Boze zeby wszystko bylo dobrze. Ja tyle co w ciazy sie modle do boga to przez cale zycie tyle nie bedzie.
Kasia powodzenia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Finkemma chyba tak jest ze dopóki dziecka nie ma się na rękach to człowiek ma. Lek o strach myślę że normalne.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry