reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
czesc :-)
dziewczyny mam wstydliwą dolegliwość, czuję takie swędzenie wiecie gdzie że wariuje!!!! udało mi się umówić do ginekologa dzisiaj. biorę regularnie antybiotyk na nieszczęsną toksoplazmozę, mimo że łykam probiotyki chyba dopadł mnie grzyb :-( przepraszam jeśli komuś obrzydziłam, ale nigdy takiego czegoś nie miałam .....

Gosik ja na poczatku ciazy mialam grzyba od antybiotyku. Dostalam nystatyne przeszlo szybko. Dobrze ze dzis do gina szybko zadziala :) i żadne tematy nie sa nam obce wiec sie nie stresuj:)

Gosik przy antybiotykach na toxo powiem ci bylo by dziwne gdybys nie zalapala grzybicy i to nic wstydliwego tylko tak jestesmy zbudowane. Dostaniesz globulki i po wszystkim ale do konca jeszcze chwila wiec nie wystrasz sie jak to nie bedzie ostatnia grzybica tej ciazy.

Kinia ja juz nie biore bo w witaminach masz ta dawke.

dziewczyny ja tez mam takie mysli, ze poki nie urodze to nie bede miec pewnosci ze dziecko zdrowe, ale staram sie myslec optymistycznie, chcociaz wiadomo czesto mnysli sa silniejsze , zwlaszcza jak widze jakies chore dzieci w telewizji to zaraz placze i przytulam syna . Ale nie stresujmy sie za bardzo bo MUSI BYC DOBRZE :-)

A JESLI CHODZI O POMYLKI zplcia, to niedaleko szukac , w marcu kolezanka miala urodzic corke a na rece polozyli jej syna.... byla w szoku..... mowila ze gdyby miala cesarka to powiedzialaby ze to nie jej dziecko.... ale prtzypuszczam ze u niej pomylka wynikla z tego ze nie maila plenatarnych, a tam maja lepszy sprzet i miala bardzo duze dziecko 4400 a bardzo maly brzuch i syn byl bardzo scisniety i dlatego lekarz nie widzial..... ale uczucie zawodu miala, bo w domu juz miala synka

Mama290 wszystko bedzie ok nie martw sie ja wiem dobrze sie mowi bo ja tez sie martwie czy wszystko bedzie ok etc ale razem musimy sie wspierac... polowkowe za 4 tyg dopiero ony ten czas szybko zlecial !!

reklama
Do góry