reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

tak Ewel mam jedna pare spodni których nie znoszę. Kocham kiecki :) mnie w nocy budza czasem ale rwace cycki:) maluszki czuje bardzo bardzo delikatnie ale juz tak ze raczej nie mam watpliwosci czy to to :) a czy te wasze kopniaki juz są takie ze jak ktos przylozy reke to czuje czy jeszcze za delikatne?

reklama
Moj Mąż jak przykladal rękę do brzucha to mówił że czuł ruchy i się cieszył. Ogólnie już mam dobrze wyczuwalne ruchy, jak będzie większe to dopiero będzie widać jak brzuch się nawet rusza. Często wogole dziecko układa mi.się po prawej stronie i ciagnie mnie w tedy strasznie brzuch, wlasnie często w nocy tak mam

To moje ze mną nie wstaje zazwyczaj do popołudnia mało aktywne dopiero pozniej:) ale to nie kopniaki chyba tylko wiercenie w nocy nie czuje nic

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Mi teraz figluja konkretnie chyba po tym wysilku:) a mam takie pytanie bo teraz leżą jeden pod drugim i poprzecznie i jak to jest z tym przemieszczaniem sie? Jak pojde na wizyte za dwa tyg to moga miec zupelnie inne polozenie?

Ona mam taki pas czarny i biały narazie nie używałam
Sylka bedą sie kręcili raczej wokół własnej osi ale do końca pozostaną jakby jeden na drugim
Ja jeszcze przez skore ruchów nie czuje albo coś przegapiłam muszę miec łożysko po prawej stronie bo raczej preferuje ta stronę i tam sie pcha

Hejka,

a ja jeszcze nic nie czuje a to juz 17 tydzien i 2 dzien, Raczej tylko brzuch mnie boli cos czasem zakłuje, naciagnie sie i tyle.
No nic musze byc cierpliwa.

Moja dzisiaj z uporem maniaka pchala albo reke albo noge w szyjke myslalam ze chce sie przewietrzyc normalnie dziwacze uczucie ale zjadlam ciasta poskakala i chyba juz lezy inaczej.

reklama
u mnie za to mały na lewej stronie, czasami jak się porozpycha to aż widać różnice, że z jednej strony więcej brzucha. Najczęściej jak zjem to go czuję już dość wyraźnie, a jak mąż przykłada rękę i coś gada to mam wrażenie, że jeszcze bardziej czuje:) Cudne uczucie

A pojechaliśmy dzisiaj na tą akcję z USG i niestety nic się nie udało, bo tylko 20 osób lekarz przyjął, a reszta mogła mieć zniżkę 5% w jego gabinecie prywatnym, więc zrezygnowaliśmy. Szkoda, na pocieszenie kupiliśmy bodziaka i półśpiochy :)

Ostatnia edycja:
Do góry